Lista ocen Toyota Corolla VIII Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW 2000-2002 (8) - Całokształt

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Waldek
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Wymarzone auto od pierwszej prezentacji, jednak dopiero teraz stać mnie na nie. Przebieg przy zakupie 240000 nie przerażał. Na początek wymienione: tarcze, klocki, wszystkie gumy w zaciskach hamulcowych, linki ręcznego, tuleje i łączniki stabilizatora tył i pasek osprzętu. Jeszcze pony NOKIAN i nie zrozumie skąd narzekanie na hamulce tego auta, nawet na mokrym. Po roku założyłem nowe centralne przewody hamulcowe (mocno skorodowały pod...
~Roccos
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Dla niewymagających kierowców, którzy chcą przemieszczać się codziennie z domu do pracy to auto jest idealne. Tanie w eksploatacji, nie ma zbędnej elektroniki więc nie ma się co psuć. Ruda jest tzw. największą bolączką tego auta, troszkę szkoda że zabezpieczenie antykorozyjne nie jest takie jak w szwedzkich autach... Obowiązkiem jest garażowanie. To już moja druga COROLLA i znowu się nie zawiodłem. Fajne jest to, że te auta nie tracą na...
~wisio93
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Jestem zadowolony, ale trochę brakuje mi w nim mocy. Świetne autko na jazdę po mieście i poza nim, ale na autostrady i tym co upajają się prędkością polecam coś innego
~djm
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Samochód idealny do codziennego użytku, moje codzienne przebiegi ok. 100km, dla rodziny max 2+2. Szczególne uznanie za niezawodność i silnik.
~luk
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Niezawodne auto, nie zawiodlo nigdy. Pokusilem sie na Focusa i tera zaluje. Zachcialo sie mlodszego :-( Corolla byla bezawaryjna i bez kosztowa, rewelacja
~rak67
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
stylistyke i osiągi zapewniają inne auta , to auto zapewnia spokój , ja wole jeżdzić niż stać w serwisie ,tak jak było z moimi poprzednimi -(nowymi )autami.
~VIC
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Dobre auto , za przyzwoite pieniądze, dla niedużej rodziny (2+0 lub 2+1), najlepiej dla niewysokich osób.
~Krzysiek mechanik
Hatchback 2.0D D-4D 90KM 66kW
Auto super niezniszczalne i tanie w eksplatacj
Toyota Corolla VIII Hatchback