Lista ocen Toyota Carina IV Sedan 1.6 105KM 77kW 1987-1992 (19) - Całokształt

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Volfodzio
Sedan 1.6 105KM 77kW
Podsumowując, auto mimo, że już niebawem będzie youngtimerem nie odstaje dynamiką od nowoczesnych samochodów, pewne braki w wyposażeniu nadrabia swoistym charakterem i duszą. Jeżeli ktoś nie lubi stylu lat 80\', musi mieć koniecznie wszystkie elektryczne gadżety to zdecydowanie nie jest auto dla niego. Póki co, mimo dołożenia 50% ceny wyjściowej na naprawy i wymiany, cenie sobie swój nabytek i mam nadzieję, że za rok dwa nie zmienię zdania.
~Mirmił
Sedan 1.6 105KM 77kW
nie wszystko w tym samochodzie jest doskonałe ale wpisałem taką ocenę bo mój szef jeździ mercedesem za prawie pół miliona a na naprawy przez rok wydał tyle co ja na zakup mojej Cariny, 2 najważniejsze cechy tego samochodu: naprawdę niezawodny, bardzo wygodny zarówno dla pasażera jak i kierowcy
~Wil
Sedan 1.6 105KM 77kW
Genialne auto tylko 2 x przymusowy warsztat (uszczelka pod głowicą)a mam je od 1994r do teraz !! A było by jeszcze lepiej gdyby nie polskie drogi bo łączniki się sypią za często jak na Toyote ( raz na 2 lata średnio wymieniam )
~hornet1@wp.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
jestem drugim właścicielem tej Carinki i mimo że stać mnie na kupno młodszego modelu moje auto jest super więc nie zmienię go w najbliższym czasie.Oszczędne , niezawodne , wygodne. Tylko trzeba przeglądy robić w serwisowym terminie.
~Mirmił
Sedan 1.6 105KM 77kW
Samochód niepozorny z mnóstwem zalet, przede wszystkim niezawodność i wygoda. No i naprawdę miłe zaskoczenie po otwarciu dodatkowej przepustnicy przy dużych obrotach ;)
~mały
Sedan 1.6 105KM 77kW
13 letnia babcia, jest cudowna, odpala na styk, jeździ bezszelestnie i bezusterkowo. Od 4 lat leję benzynę i wymieniam wg książki i nigdy mnie nie zawiodła. Wolę od nowego fiata.
~PIOTR Nędzłek
Sedan 1.6 105KM 77kW
Pomimo dużego przebiegu 325000 km samochód spisuje się dobrze i zamierzam nim przejechać jeszcze ze 170 000 km
~andrwe_1978
Sedan 1.6 105KM 77kW
trochę kosztowne części zamienne oraz mała ilość zamienników, ale za to bardzo mała awaryjność
~Piotr
Sedan 1.6 105KM 77kW
Samochód jest bardzo dobrze zrobiony. Moja nowa toyota corolla tyle kilometrów chyba nie wytrzyma

Usterki Toyota Carina IV

Liczba wpisów: 3

Toyota Carina IV – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~kkowalczuk@atlantapolska.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
auto ma 11 lat 255 000 km,oby wszystkie samochody w tym wieku tak jeżdziły i wyglądały jak mój.
Toyota Carina IV Sedan