Lista ocen Toyota Carina IV (36) - Widoczność

Na liście zabraknie 95 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Volfodzio
Sedan 1.6 105KM 77kW
Sedan, a mimo to widoczność jest niezła, auto było projektowane w latach 80, dzięki temu kufer nie przesłania widoku jak to bywa w nowoczesnych sedanach, maska jest długa ale niewysoka, słupki nie są mięsiste, jedyne co by się przydało to dzielone lusterka boczne, tak by zminimalizować martwe strefy.
~solonyone
Sedan 1.6 98KM 72kW
Pomimo gabarytów łatwo się parkuje. Nie ma tu grubych pałąkow z poduszkami i kurtynami ale za to wszystko widzimy. Jest o niebo lepiej niż w nowych autach. Widać wszystko i wszystkich na parkingu nigdy nikogo nie puknąłem co zdarzyło się np. Octavią.
~Arturo
Sedan 1.6 98KM 72kW
Jak się umie korzystać z lusterek to spoko (elektryka bardzo wygodna do parkowania, zatoczka)myslałemże tylko na egzaminie a tu całe 2 lata pod domem tak trzeba
~rysiaczki@poczta.onet.pl
Sedan 2.0 GLI 121KM 89kW
fatalne przednie słupski- zbyt nisko sufit przy wsiadaniu obijam się o głowę (moje 190 cm), na środku przedniej szyby mam lusterko, całość powoduje ze mam ograniczoną widoczność
~mlawi
Sedan 2.0 D 73KM 54kW
Przód i boki bez zastrzeżeń, tył trochę gorzej (liftback) warto zamontować czujniki cofania - bardzo się przydają.
~zbyś twój
Sedan 2.0 D 73KM 54kW
widoczność z przodu bez zastrzeżeń, a przy cofaniu troche przeszkasza tylny słupek, ale to kwestia wprawy
~Robert
Sedan 2.0 D 73KM 54kW
Do przodu, na boki luksus, do tyłu średnio - hatchback, cięzko wyczuć tył ale można sie tego nauczyć.
~jacek G Brzeg k.opola
Sedan 2.0 D 73KM 54kW
Jestem osobą niezbyt wysoką i trochę siedzi mi się za głęboko ale ogólnie nie mam zastrzeżeń
~mariuszw247
Sedan 2.0 D 73KM 54kW
widoczniść z przodu jest dobra ,tylko ten checzbek ogranicza widocznośc w polu cofania trzeba uważać

Usterki Toyota Carina IV

Liczba wpisów: 3

Toyota Carina IV – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~marcin.kawalek@centertel.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
boki i przód bardzo dobra do tyłu trzeba sie przyzwyczaic i nieraz cofać na pamięć (liftback)