Lista ocen Toyota Avensis III Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW 2009-2011 (23) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 15 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Beetle
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Nigdy nie jeździłem półtoratonowym dieslem w którym przy 180 kmh przyciszałbym radio ponieważ dziecko śpi. W środku robi się nieprzyjemnie jedynie kiedy silnik pracuje na zbyt niskich obrotach na dany bieg - powstaje wtedy głuchy, basowy nieprzyjemny powrót. Co do trasy to polecam zainwestować w dobre i ciche opony bo to głównie je będziecie słyszeć. Brawo Toyota.
~kriss
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
po mieście bardzo cicho, to nie diesel 1,9 TDI, na trasie jest trochę gorzej, ale ok bardzo ciche zawieszenie, nie słychać Polskich dziur i przejazdów kolejowych
~szczesliwy_uzytkownik_4_lata_pozniej
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Jestem zadowolony. W aucie jest cicho. Nawet przy prędkościach autostradowych dźwięk diesla nie świdruje uszu. Słychać tylko opływające Avensiskę powietrze.
~kolibr_89
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Wogóle nie słychać że to diesel, Przy prędkości 200km/h można spokojnie rozmawiać bez podnoszenia głosu, wyciszenie jest mocną stroną avensisa
~Henryk Czaniecki
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
lepiej wyciszonym autem do tej pory nie miałem przyjemnosci jeździc, wiem, że takie są, ale ten samochód należy do najlepszych pod tym względem
~Romek
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Mogło by być lepiej szczególnie przy dieslu, przy dużych prędkościach nie pogadasz szumi jak w przeciętnym aucie.
~zadowolony_uzytkownik
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Na autostradzie, przy 140km/h nie trzeba krzyczeć żeby prowadzić normalną konwersację z osobami na tylnej kanapie. Jest dobrze.
~K.Kamil
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Powyżej 140km/h jest nieznacznie głośniej, jednakże myślę, że spokojnie komfort dość wysoki
~mrowa
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Diesla nie słychać. Przy prędkości 140-160 nic nie przeszkadza w prowadzeniu rozmowy.

Usterki Toyota Avensis III

Liczba wpisów: 39

Toyota Avensis III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~arni72
Wagon 2.0 D-4D 126KM 93kW
Wyciszenie jest dość dobre, ale zawsze może by lepiej ;) tak naprawdę nie mam porównania w tej klasie..
Toyota Avensis III Wagon