Lista ocen Toyota Avensis III Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW 2009-2011 (24) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~rusher
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Układ nastawiony na komfort. Zwłaszcza polecam 16 calowe felgi. Ale prowadzenie jest pewne nawet w szybkich zakrętach. Jeszcze nie udało mi się sprowokować działania ESP, choć próbowałem :)
~bieniek
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Jest dobrze, nie za twardo, nie za miękko, samochód nie nurkuje na zakrętach trzyma się ładnie, wybiera nierówności na dość dobrym poziomie. Sztywniejszy od swojego poprzednika
~bieniek
~Jan
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Po 80 tys km cztery amortyzatory wycieki, do naprawy pompa hamulcowa i stuki przy pokonywaniu poprzecznych przeszkód mocno odczuwalne na kierownicy - od początku użytkowania.
~Marcin
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
W porównaniu z Mondeo (podobno najlepszym na rynku jeśli chodzi o zawieszenie), nie widzę jakiejś większej różnicy.
~Spokojny kierowca
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Auto trochę się przechyla na boki podczas ostrych skrętów ale nie jest źle. Jest naprawdę miękko, dobrze wybiera nierówności.
~Jarek
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Zawieszenie dobrze amortyzuje nierówności ,auto dobrze się trzyma drogi - układ wspomagania działa lekko i daje dużo przyjemności.
~Uzytkownik Toyoty
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Bez uwag, dobre trzymanie w zakrętach , auto przewidywalne podczas nagłych zmian kierunku ruchu, układ kierowniczy precyzyjny.
~kociokotka
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Komfort kosztem precyzji prowadzenia, ale tak ma chyba być. Do szybkiego pokonywania zakrętów mam inne auto
Dziennik kosztów dla Toyota Avensis III Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
8,2
9,5
~madi
Wagon 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Samochód doskonale trzyma się trakcji nawet w czasie pokonywania ostrych zakrętów na śliskiej drodze
Toyota Avensis III Wagon