Lista ocen Toyota Avensis I (249) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 316 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~sebuss@onet.eu
Kombi 2.0 TD 90KM 66kW
jak to diesel najpierw długo nic puzniej wszystko poprawnie bez fajerwerków jesli chodzi o tylnia kanape (srednio)z tego co słyszałem ja jezdze z przodu
~petrus74@gmail.com
Kombi 1.6 110KM 81kW
Dla azjatyckiej rodziny (wzrostem mierząc) czyli średni tzn do 180 cm w Polsce 4 osoby podróżują komfortowo nawet przez kilkaset kilometrów.
~felemek
Kombi 2.0 TD 90KM 66kW
Gdy wołam dzieciaki na tylnym siedzeniu to słychac echo...:)Dużo przestrzeni = wygoda...śmiem twierdzić że miejsca jak w Mondeo...to znaczy że sporo!
~Marian79
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
5 a nawet 6 zarówno z przodu jak i z tyłu miejsca nawet dla wyrośniętych pod dostatkiem i jeszcze do tego ten bagażnik ponad 500 l. można załadować wszystko.
~Jacek Janiszewski (jacjan@poczta.fm)
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Przesiadłem się z Hondy Civic, więc ciężko żebym nie był zadowolony. Sporo miejsca dla wszystkich. Nawet bagażnik niczego sobie - 530dcm3
~Użytkownik szczęśliwy Toyoty
Kombi 2.0 128KM 94kW
Przestrzeni jest bardzo dużo. Szczególnie z tyłu. Żona jeździła z tyłu wraz dwójką dzieci w fotelikach. Które auto to potrafi? :)
~Blondyn
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Z przodu siedzi mi się bardzo wygodnie, nie wiem jak z tyłu, bo jeszcze nigdy nie jechałem, ale pasażerowie nie narzekali nigdy
~lukaszp1903
Kombi 2.0 TD 90KM 66kW
Wystarczajaco duzo miejsca , mam 183cm i za mna wygodnie posiedzi dorosla osoba. No i w koncu duzy bagaznik, jest gdzie pakowac.
~solonka
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Auto bardzo przestronne. W tej klasie to niemal wzór. Nowsze Avensisy nie dawały już takiego uczucia przestronności we wnętrzu.
Dziennik kosztów dla Toyota Avensis I
6,5
8,2
11,2
~petrus74@gmail.com
Kombi 1.6 110KM 81kW
Podobnie do wcześniejszych komentarzy rodzinka 2+2 ma się wygodnie. Koledzy dojeżdzający ze mną do pracy nie narzekają.