Lista ocen Toyota Avensis I (222) - Ergonomia

Na liście zabraknie 343 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~anaklim
Sedan 1.6 110KM 81kW
Jak dla mnie bomba. Moja strzała tnie na autostradzie jak sportowe nówki;) Miałam okazję jeździć Jettą 2010 i moja Avensis nie ustępowała pola.
~solonka
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Wszystko tak jak powinno być. Ale brakuje porządnego miejsca na komórkę. Roleta (w kombi) jest słaba i jej zasuwanie pozostawia trochę do życzenia.
~mst
Hatchback 1.8 129KM 95kW
Wzór do naśladowania - wszystko pod ręką. Schowek w podłokietniku na drzwiach ! małe a cieszy. Ręczny obok dźwigni zmiany biegów - super.
~Frick
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Tylku tu auta niemieckie mają delikatną przewage, w toyocie jest bardzo uwidoczniona prostota - wg mnie honda lepiej się pod tym względem prezentuje.
~mazbiny@poczta.fm
Kombi 1.8 110KM 81kW
Na desce rozdzielczej wszystkie przełączniki i dżwigienki rozplanowane są prawidłowo, ale brak na przykład podłokietnika. Bardzo dużo schowków.
~Pragmatyk
Sedan 1.6 110KM 81kW
mógłby być wyższy środkowy podłokietnik , jako stary korzonkowiec spedzajacy w tym aucie pół zycia (60 000 km rocznie) b. dobrze oceniam wyprofilownie foteli
~AveArt
Hatchback 1.8 110KM 81kW
Wszystko dobrze,ale bez zachwytu.Dużo schowków i tym podobnych pierdół jest na pęczki,ale przeciez nie tylko dla takich szczegółów kupuje sie samochody.
~Arek
Kombi 1.8 129KM 95kW
Poza podłokietnikiem dla kierowcy (a raczej schowkiem z racji bardzo niskiego umiejscowienia) nie mam zastrzeżeń.
~laooo
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
samochód projektowany dla japończyków, jeżeli ktoś nie jest karłem albo pigmejem to nie dosięgnie do podłokietników.
Dziennik kosztów dla Toyota Avensis I
6,5
8,2
11,2
~Wesoły Sanitariusz
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Po prostu..przeciętnie. Wnętrze sprawia wrażenie przybycia z lat 70-tych...Lakierowane plastii wycierają się i wyglądają paskudnie