Lista ocen Toyota Auris II Touring Sports (18) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 32 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mr.G
Touring Sports Valvematic 130 132KM 97kW
Tu było mniej fajnie. Nagle po zjeździe z autostrady po przejechaniu kilkuset metrów nie mogłem wrzucić już żadnego biegu. Telefon, laweta, najbliższy serwis Toyoty, diagnoza, wadliwe łożysku wyciskowe w sprzęgle, wykrzywiło się rozwalająć całe tzw słoneczko. Sprzęgło na gwarancji do wymiany. To było przy przebiegu ok 60tyś km. (Serwis w Toruniu- banda gburów na serwisie, obsługa jak za karę, tragiczne podejście do klienta) Uwaga Toyota w...
~Wookash99
Touring Sports D-4D 125 124KM 91kW
Przez 14 000 km brak poważnych usterek. Delikatnie szura skrzynia przy zmianie biegów na "jedynkę" - jeżdżę, obserwuję - ciekawe czy coś z tego wyniknie.
~dzagan
Touring Sports Valvematic 130 132KM 97kW
Musiałem wymienić łożysko w lewym przednik kole. Koszt 1300 zł w Toyocie. To chyba poważna usterka, na pewno cenowo.
~Szymon M.
Touring Sports D-4D 125 124KM 91kW
Przy tym przebiegu który mam nie było żadnych poważnych awarii, czas pokaże co dalej, jak się coś zmieni to zamieszczę informacje.
~Krzysztof
Touring Sports D-4D 90 90KM 66kW
Zupełny brak, nie ma o czym mówić. Mimo 106 tys. km nie zdarzyło się kompletnie nic poważnego.
~BundyPL
Touring Sports Valvematic 130 132KM 97kW
Na razie padła tylko sprężarka klimatyzacji ale jak pisałem, może dlatego że auto pół roku stało nieużywane.
~lew
Touring Sports D-4D 90 90KM 66kW
powinno byc zero!!!!!!patrz awarie w uwagach na poczatku. Wszystkie na gwarancji!!!!!!!!!
~bsg
Touring Sports 1.3 Dual VVT-i 100 99KM 73kW
Wspomniana wyżej awaria skrzyni biegów unieruchomiająca auto.
~dzagan
Touring Sports Valvematic 130 132KM 97kW
Gwiazdka odjęta za wymianę łożyska w przednim kole.
~Slavo
Touring Sports Hybrid 135 136KM 100kW
Awaria baterii trakcyjnych przy 130000km.
Toyota Auris II Touring Sports