Lista ocen Toyota Auris I Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW 2009-2012 (10) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Koyot1974
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Samochód jest niski i twardy. Standardowo montowane koła 16\'\' raczej nie nadają się na nasze drogi. Trzeba zwrócić sporą uwagę na to, gdzie zamierzamy zaparkować. Już niewielki krawężnik powoduje zahaczenie przodem auta lub podwoziem. \"Śpiący policjanci\" - można przez \"nich\" przejechać jeśli są to konstrukcje z twardej gumy i łagodnie wyprofilowane. Jeśli jest to \"spowalniacz\" szpiczasty konieczne jest wyhamowanie prawie do 0km/h i...
~Krzysztof
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Porównując do focusa trzymanie w zakrętach wypada słabo. Pod względem komfortu jest lepiej niż w focusie. Trochę stuka przednie zawieszenie przy poprzecznych nierównościach. Pamiętam, że po przesiadce z focusa jadąc po drodze z betonowych płyt się przeraziłem, ale w serwisie uznano, że to jest normalne.
~stefan Kaczmarek
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Dobrze, choć po 150.000km wydaje mi się jakość prowadzenia uległa znacznemu pogorszeniu. Auto jest firmowe więc regularnie serwisowane, proszę więc nie podejrzewać że technicznie zawieszenia jest zaniedbane.
~AURIS LIFT
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Podczas kręcenia kierownicą w prawo na postoju odczuwalne było lekkie stuknięcie, na gwarancji wymieniony jakiś krzyżak.Poza tym nie sprawiał i nie sprawia problemów, ale szału niema.
~Max
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Zawieszenie dość sztywne ale komfort bez zarzutu. Na szybkich zakrętach bardzo dobrze. A nasze polskie nierówności? - no cóż, bywa różnie.
~#Amator
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Bez fajerwerków. Całkiem stabilnie trzyma się drogi. Nie rzuca po całej drodze jak to jest napisane na niektórych forach.
~Stryju
Hatchback 5d Facelifting 1.4 D-4D 90KM 66kW
Jak dla mnie idelnie zrównoważony pomiędzy przyczepnością oraz komfortem jazdy.
~Pol100
Dobrze się prowadzi. Zero zużyć pomimo 150 tyś km