Lista ocen Suzuki Swift VI Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW od 2020 (6) - Silnik

Na liście zabraknie 1 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~KenLee
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
Cztery cylindry w tej klasie to dziś luksus. Pracuje miękko i cichutko niezależnie od temperatury, a w aucie niemal bez wygłuszenia jest to bardzo ważne. Miękka hybryda służy głównie jako zaawansowany start-stop i nie mam do jej działania zastrzeżeń. Niby podpędza też elektryką przy przyspieszaniu, ale realnie ma to większy wpływ na niskie spalanie, a nie na czas sprintu do setki. Dynamika wystarczająca dla tak niskiej masy auta. Śladowe...
~Łukasz
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
w tej klasie chyba ciężko znaleźć już zwykły, wolnossący i 4 cylidrowy silnik. Wszystko w tym segmencie to z reguły 3 cylidrowce aktualnie z nowych aut co mnie trochę irytuje :(
~_greg
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
Daję 5 bo zaskoczyl mnie dynamiką jak na tak maly motorek. Oczywiście wolalbym 1.4 turbo ale wybralem ten i nie porównuję go do dużo mocniejszego brata.
~Andrzej
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
wolnossący więc trzeba go dobrze kręcić, 4 cylindry co jest już rzadkością w tym segmencie
~Tomasz
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
Dynamiczny, cichy do 120, oszczędny, świetnie działa Start&Stop. Jak na 83KM to rewelka!
~Piotrj
Hatchback Facelifting 1.2 DualJet SHVS 83KM 61kW
Po dotarciu żwawo, super.
Suzuki Swift VI Hatchback Facelifting