Lista ocen Subaru Legacy II (27) - Ergonomia

Na liście zabraknie 25 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~arnold
Kombi 2.2 i 4WD 131KM 96kW
musiałem się przyzwyczaić do przełącznika od wycieraczek, trochę mi się wydawał skąplikowany na począdku.poza tym wszystko pod ręką i co najważniejsze regulacja podnośników okien po lewej stronie...za to lubię japończyków. regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach i regulacja fotela na wysokość dość dobrze ze sobą współpracują.
~rephlex
Kombi 2.5 i 4WD 150KM 110kW
Wszystko tam gdzie być powinno z wyjątkiem cupholderów nad radiem i sterowaniem klimatyzacją. Niestety na konsoli środkowej brakło już miejsca. Aha - i czemu przełączniki nawiewów nie są podświetlone?? Jak się nie nauczymy na pamięć tych przycisków nie będziemy wiedzieć jak puścić nawiew na nogi czy szybę.
~Zet.
Sedan 2.0 i 4WD 116KM 85kW
Tutaj powinna być -5. Powód - słabe podparcie kręgów lędźwiowych w fotelach. Poza tym nie mam zastrzeżeń - wszystko jest na swoim miejscu, widoczne i czytelne.
~tr
Kombi 2.2 i 4WD 128KM 94kW
dzięki ergonomii kupiłem to auto. Wsiadłem, okazało sie że jest zrobione dla mnie. Pozycja, rozmieszcznie przełączników. Dobra stara szkoła
~tomsas@poczta.onet.pl
Sedan 2.0 i 4WD 116KM 85kW
jak jeździ się nowymi,nowoczesnymi samochodami,to i może można by się do paru rzeczy przyczepić, ale ... po co?
~Anfran
Sedan 2.0 i 4WD 116KM 85kW
Teraz jest inna moda na kokpit kierowcy. I tylko dlatego nie dam 5. Aha Denerwuje brak płynnej regulacji pracy wycieraczek
~likus@ptew.org.pl
Sedan 2.0 i 4WD 116KM 85kW
brakuje uchwytów na napoje a przełączniki halogenów i ogrzewania tylnej szyby są zasłonięte kierownicą
~biebrza
Sedan 2.5 i 4WD 150KM 110kW
sporo miejsca, choć tylna kanapa zdecydowanie dla dwóch osób (normalka) no i bagażnik
~Michał Kawecki, kwinto@poland.com
Sedan 2.5 i 4WD 150KM 110kW
Wszystko jest pod ręką. Nieco kłopotliwa obsługa radia przy wyciągniętym uchwycie na napoje.
~Bumeg
Sedan 2.2 i 4WD 131KM 96kW
Wszytkie przełacziki i siedzenia oraz widocznośc w stosunku do kierowcy są idealne