Lista ocen Subaru Forester I 2.0 S -Turbo 170KM 125kW 1998-2002 (14) - Widoczność

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~bartek_e_p
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Rewelacja, wielkie szyby z każdej strony. Gdy kupowałem auto czułem, że siedzę bardzo wysoko, a auto to ciężki klocek, natomiast z czasem zacząłem go postrzegać jako zwinne i lekkie i w zależności od ustawienia fotela można siedzieć całkiem nisko lub ustawić się naprawdę wysoko, niczym w suvie. Należy pamiętać, że Forester ma wystające zderzaki i jeśli nie ma się czujników parkowania, to dość ciężko je wyczuć. Jeśli na wyposażeniu jest...
~pj40
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Ja w tym samochodzie czułem się (pod względem widoczności rzecz jasna) świetnie. Manewry też prawie tak proste jak w Corolli (a w Corolli było łatwiej niż w Corsie ;) Ale ja mam wzrost przeciętnego Japończyka, więc to auto \'skrojone\' na mnie.
~Wojtek
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Auto mocno przeszklone, dość szerokie ale nie ma problemu z manewrowaniem na parkingach. Lusterka boczne mogłyby być trochę większe.
~Paweł
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Świetne fotele z podłokietnikami, podgrzewane fotele, bardzo duży szyberdach. Komfortowe zawieszenie.
~urztkownik
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Widoczność bardzo dobra,nie odnotowałem specjalnie jakiś martwych punktów.Bez zarzutu
~Maciek 800
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Auto trochę przypomina akwarium, dużo szyb wysoka pozycja kierowcy kanciate kształty, bardzo pomagają.
~lautrament
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Do przodu i na boki bez problemu, a z tyłu mam hak ... żartowałem :))) do tyłu też jest idealnie.
~Oregano
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Jak do wszystkiego trzba się przyzwyczaić ale z przodu to nawet troche lepiej niż w mniejszej o połowę Fabii.
~devdd
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Kanciaste kształty i podwyższona sylwetka robią swoje.
~Michał
Kombi 2.0 S -Turbo 170KM 125kW
Super widoczność w każdym kierunku.