: Przednie zawieszenie, tuleje, gumy - polskie drogi.
Ja jestem bardzo zadowolony. Samochód duży, wygodny, dynamiczny, chociaż nie jest tani w utrzymaniu.
Kto się przejedzie autem z tym silnikiem, zrozumie. Cicho, dynamicznie, elastycznie, po prostu doskonale.
Biegi wchodzą delikatnie, duża elastyczność.
Świetnie się prowadzi - duże ciężkie auto na szerokich oponach- nawet na naszych dziurawych i wykolejonych drogach radzi sobie dobrze.
Auto jest długie, dlatego widoczność przy parkowaniu tyłem trochę ograniczona, ale nie wynika to z jakichś błędów konstrukcji. To jest duży sedan i inaczej się po prostu nie da. Można się przyzwyczaić, są czujniki parkowania.
Dużo poręcznych schowków, wszystko jest pod ręką, obsługa intuicyjna.
Wszystko działa tak jak powinno, co tu się rozpisywać.
Nie wiem jak oni to zrobili, ale w środku jest więcej miejsca niż wygląda z zewnątrz. Nawet bardzo wysokie osoby, powyżej 190 cm nie będą narzekać na brak miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu.
Tak jak powinno być.
Zależy co ktoś uważa za ekonomiczność. Porównując do samochodów ze zbliżonych roczników, podobnej klasy i wielkości jest to auto ekonomiczne, szczególnie na trasie. Porównując do aut średniej czy tez przeciętnej wielkości już nie. W długiej trasie pali około 8 litrów Pb 98, miasto średnio około 14 l, w zależności od pory roku i płynności jazdy, jak w każdym aucie. Raczej nie liczyłbym, że w mieście spali mniej jak 14 litrów.
Dobra jakość za dobrą cenę.
Jak się dba tak się ma. Zużywają się głównie elementy zawieszenia. Tylko oryginalne części i serwis i nie ma powodu do narzekań (poza cenami).
Nic się nie dzieje.