Lista ocen Skoda Roomster Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW 2006-2010 (17) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Artur
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Dobry rabat, sporo gadżetów i moim zdaniem bardzo praktyczne autko mające pracować na codzień wożąc towarzystwo do pracy i przedszkoli a w weekendy dać w siebie wcisnąć rowerki itp, a raz na jakiś czas połknąć dłuższą turystycznie trasę po Europie daje coś co jest, a nie absorbuje swoją obecnością poza standardowymi czynnościami obsługowymi. I o to chodzi. Kwota zakupu i użytkowania jest akceptowalna i adekwatna do oferowanego produktu. Jak...
~hXc
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Wersja \"sport\" którą posiadam jest najdroższą z dostępnych - ze względu na silnik i wyposażenie. Szczerze mówiąc szukając auta w tej cenie można przebierać w wielu ofertach, ale ja nie żałuję swojego wyboru.
~marek
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
mam pewne zastrzezenia co do jakosci wnetrza. W rocznym aucie zeszla farba z przyciskow do podnoszenia szyby, czujnik cofania chyba wyjety z auta chinskiego bo sie ciagle psuje.
~lukcmi
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Auto kupiłem z dobrym upustem. In plus to mała utrata wartości z uwagi na markę i silnik ale i tak go prędko nie sprzedam
~Piotr
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Za 60 000 zł w 2009 roku dostałem fajnie wyposażone auto, które nigdy mnie nie zawiodło.
~Caspa
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
za ta kase uzywanego mozna by bylo cos niezlego kupic ale wiecie jak to jest z uzywanym co nowe to nowe:)
~caly@poczta.fm
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Autko na miarę potrzeb, cena jest sprawą wtórną. Dobra jakość wykonania i walory użytkowe.
~TOM
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
kupilem za 38 tys z przebiegiem 45 tys km nowy to masakra przynajmniej w tej wersji
~Piotr
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Za drogi! Na szczęście dostałem bardzo duży upust na wyprzedaży rocznika.

Usterki Skoda Roomster

Liczba wpisów: 6

Skoda Roomster – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Mauser Muskau
Mikrovan 1.9 TDI 105KM 77kW
Dobry stosunek. Niestety Roomster szybko traci na wartości.
Skoda Roomster Mikrovan