Lista ocen Skoda Roomster Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW 2010-2015 (10) - Widoczność

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kuka
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Widoczność rewelacyjna, duże szyby z tyłu bardzo podobają się dzieciom, moim szczególnie. Także z przodu widoczność jest super, siedzi się stosunkowo wysoko, co sprawia, że widok na drogę jest ułatwiony. Lusterka też są duże i dają precyzyjną informację co do sytuacji za nami, pomagają na parkingu, z czujnikami z tyłu świetnie się parkuje.
~www.agencjaufo.pl
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Czujniki z tyłu rozwiązują problem widoczności. Z przodu nie widać maski (dla niektórych może stanowić to problem). Słupek B trochę przesłania widok z boku. Skoda chwali się ogromnymi szybami z tyłu, s(z)koda, że zapomniała takie same wstawić z przodu, z pewnością byłoby bezpieczniej. Jednak powyższe wg mnie w żaden sposób nie dyskwalifikuje tego samochodu.
~Auda
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Prawie doskonała. Z uwagi na grube słupki \"B\" trzeba uważać na martwe pola. Dość nisko schodzi krawędź dachu nad przednią szyba, trzeba się pochylać stojąc pierwszym na skrzyżowaniu aby zobaczyć na wiszący sygnalizator. Ale przynajmniej w lecie się tak szybko nie nagrzewa.
~Krzysiek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Widoczność do przodu jest jedną z wad Roomstera. Co tu dużo mówić - jak w bunkrze. Nie jest jednak tragicznie i można się do tego przyzwyczaić. Natomiast widoczność do tyłu i po skosie w tył to bajka.
~Rev
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Bardzo dobrze widac wszystko, siedzi się ciut wyżej, pionowa szyba z tylu ułatwia parkowanie.
~Marek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Super. Początkowo bałem się małych szyb z przodu, ale to nie jest problem.
~Marek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Super. Początkowo bałem się małych szyb z przodu, ale to nie jest problem.
~Tofi
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Duże szyby, duże lusterka. Doceniłem dopiero jak wsiadłem do innych aut.
~Mariusz
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
dobra zwłaszcza boczne tylne szyby super
Dziennik kosztów dla Skoda Roomster Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
8,5