Lista ocen Skoda Roomster Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW 2010-2015 (8) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 7 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~www.agencjaufo.pl
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Miejsce dla kierowcy mogło by być bardziej komfortowe. W moim odczuciu siedzisko jest za krótkie (mam 184 cm wzrostu), brak podparcia lędźwiowego i słabe trzymanie boczne. Jednak można zamówić fotele bardziej komfortowe. Co do miejsca z tyłu, to za dużo nie wiem, bo tam nie siedzę, ale dzieciaki są zadowolone :-)
~kuka
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Tutaj też jest rewelacja. 4 dorosłe osoby podróżują w bardzo dobrych warunkach, zarówno z przodu jak i z tyłu ilość miejsca jest więcej niż dobra. Ja mierzę ok.185 cm i za mną może usiąść osoba o podobnym wzroście i nie narzekać na brak komfortu i na ucisk.
~Krzysiek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
W tej kategorii Roomster jest genialny. W porównaniu do Fabii kombi o wiele wygodniej siada się z tyłu. Duży plus za możliwość wyjęcia środkowego siedzenia z tyłu i powiększenie w ten sposób bagażnika.
~Niezadowolony
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Przestrzeń dla kierowcy tylko szczupłego. Na tylnych siedzeniach (szczególnie środkowym) mieszczą się tylko osoby b. szczupłe !
~Marek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Ło, panie. Kto nie wchodzi do auta to mówi: "ile tu miejsca"
~Marek
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Ło, panie. Kto nie wchodzi do auta to mówi: "ile tu miejsca"
~Mariusz
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Jak na taki mały samochód to mega przestrzeń i te siedzenia przesuwane rewelka
~Auda
Mikrovan Facelifting 1.4 16V 85KM 63kW
Jeżdżę w pojedynkę więc nie brakuje.
Skoda Roomster Mikrovan Facelifting