: Bagażnik jest bardzo duży z świetnym otworem do załadunku
: Oprogramowanie co chwile nie działa. Ciagle są problemy z systemami
Układ hamulcowy
: Wydaje się bardzo słaby, trzeba naprawdę uważać jak auto jest zaladowane
Wizualnie auto mi się podoba ale problemy z systemami i drobnymi usterkami przeważają. Nikomu nie polecę tego samochodu, wyczekuję zakończenia leasingu.
To moja pierwsza uturbiona benzyna. Nie mam obiekcji co do elastyczności i spalania. Moim zdaniem jest swietnie. Odejmuje 2 gwiazdki za kangurowanie na 1 biegu które mnie strasznie denerwuje i ASO nie może sobie z nim poradzić
Nic specjalnego, działa i czasem nie wchodzi wsteczny i jedynka
Autem strasznie buja, na autostradzie trzeba mocno trzymać kierownice bo auto jest bardzo podatne na powiewy boczne.
Mi się podoba, auto mam dwa lata i nic się nie dzieje. Pojawiły się odpryski ale to normalne podczas robienia tras. Nie mam obiekcji (srebrny lakier)
Fotele z przodu są fatalne. Trasy do 200km spoko ale jak pojechałem do Chorwacji to większość trasy jechałem z bólem pleców. Są po prostu źle wyprofilowane
Większość rzeczy jest pod ręka wiec Ok. Problemem jest ten tablet, regularnie mi się wyłącza i widać czarny ekran. Nie można wtedy sterować radiem, klimatyzacja, systemami auta, carplay. W zasadzie w takim przypadku 85% funkcjonalności auta jest niedostępna. Kilka razy na trasie mi ten tablet padł i musiałem jechać No w Austrii z telefonem na kolanie żeby mieć nawigację
Chłodzi, grzeje. Środkowe nawiewy to czyste g*wno. Nie da się ich ustawić. Latem wieją w dłoń, kolano albo przedramię. Jak dla mnie to jaka masakra
Świetna, dużo miejsca. Bagażnik ogromny
Jest słabo, bardzo słychać dźwięk z nadkoli. Od nowości stuka tylna kanapa. Musiałem sam naprawić filcem. Stuka klapa bagażnika. Trzeszczy w środku całkiem sporo rzeczy, w zasadzie trzeszczało od nowości.
Na trasie bardzo mało pali. W mieście Ok 8l. Na ten moment auto było 10 razy w serwisie z drobnymi rzeczami. Nie wyobrażam sobie kosztów po zakończeniu gwarancji
Auto za 100k w 2020 zanik ceny poszły do góry. Ja bym nie kupił drugi raz
Co chwile coś. Ciagle problemy z tabletem. Prawie podczas każdej jazdy auto sygnalizuje jakiś błąd. A to tempomat niedostępny, a to asystent pasa ruchu nie dział. I tak w kółko
W ciągu dwóch lat nic poważnego się nie zepsuło
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 TSI EVO 150KM 110kW