Układ elektryczny
: W samochodzie za ponad 130 tys. mozna sie spodziewać bezawaryjnej elektroniki. Kupować tylko z przedluzoną gwarancją.
Auto ładne, pojemne, wygodne. Wyciszenie mogłoby być lepsze.
Dynamiczny (prędkość max. 230 kmh) a spalanie od 4.9 przy oszczednej jezdzie (kola 18") do 19.5l przy prędkosci maksymalnej. Srednio od 5.5 do 7l
Nie ma problemów z biegami, jednak w 20 letnich VW skrzynia chodziła lżej i była bardziej prycyzyjna
Sztywny ale też komfortowy. Oceniam dobrze.
Ładna. Za krótko na krytykę. Jednak brakuje uszczelek i widać na progach brud
Słupki mogłyby być węższe
Ogólnie bardzo dobra. Obsługa tabletu psuje ogólne wrażenie.
Środkowe nawiewy dostarczają zimne powietrze i nie da się tego kontrolowac.
Tu jest super.
Mam wrażenie, ze w aucie za 135.000 zł mogłoby być lepiej. Auto bardzo opływowe, ale szkoda zaoszczędziła na wyciszeniu drzwi.
Skoda cenowo jest już VW, nie widać różnicy. To VW ze znaczkiem Skody.
Auto jest z lutego 2021 więc wiekszosc rzeczy na ktore narzekali poprzedni komentujący jest już poprawiona. Na razie (4000 km zrobione) 'tylko' 3 razy błędy systemów wystąpiły i było to na samym początku. Mam najwyższą wersję wyposażenia. Polecam zarejestrować system infotaiment w Skodzie, mam wrażenie, ze wtedy auto samo wgrywa aktualiazacje i pozbywa się błędów.
Uwaga na asystentów - aktywny tempomat to bajer i uważam za niebezpieczny. Poza tym wnaszym kraju ogranicznenia predkosci uniemozliwiaja plynna jazde uzywajac tej fukcji.
Poza elektroniką nic sie nie dzieje.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 TSI EVO 150KM 110kW