: Nawet nie karton mleka a daje rade beż problemu 205km/h leci..
: Radio !
Czwóreczka z plusem. Dałbym piątkę ale.. Minus za oprogramowanie radia, przez pierwsze pół roku masakra! Szczególnie, że obsługa nawiewów i systemów jest za pomocą tego urządzenia i jego ciągłe zawieszanie się było mega irytujące i bardzo niebezpieczne! Po jego aktualizacji praktycznie problemów brak. Minus za lekkie pływanie na autostradzie i Line Assist czasami włącza się bez powodu. Poza Tym furka super, wygodna, pojemna, oszczędna POLECAM!
Silnik bez uwag , świetnie daje sobie radę na codzień, usterek brak. Jednak jeden minusik, w góry trochę za słaby, na wyjazd ok, ale do codzienej jazdy w tamtych rejonach przydało by się wiecej mocy. Jeszcze w pojedynkę ok, ale z rodziną i bagażami słabo.
Miasto ok, pod miastem ok, na austradzie przy dużych prędkościach lekko buja, ale to chyba tylko u mnie "inni" użytkownicy chyba nie mają takiego problemu :-P
Mięciutka, ale teraz niestety wszystkie auta tak robią.
Trzeba się przyzwyczaić do tych "kierowanych" kratek wentylacyjnych no i BRAK FIZCZNEGO PRZYCISKU zamkniętego obiegu powietrza dla mnie masakra !
Mega !
Ja zapłaciłem grosze w porównaniu do dzisiejszch cen :-P !
Radio przed aktualizacją masakra ! Później ok.
Usterka sterownika AirBag, ale wyminiona na gwarancji bez problemu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 TSI EVO 110KM 81kW