Lista ocen Skoda Felicia I Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW 1995-1998 (13) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 19 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~MAREK
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
Słaby punkt Felicji to wentylacja i ogrzewanie.Autoryzowny serwis spieprzył mnie te sprawy jeszcze bardziej.Gdy powiedziałem co zrąbali to wypierali sie tego!!! Dlatego ponownie piszę -patrzeć mech. na ręce!!! Najgorsza sprawa to zostawić auto w serwisie autoryzowanym na parę dni. Jedną rzecz naprawią a trzy inne popsują!!!! Moje auto jest cały czas serwisowane w autoryzowanych stacjach. Mam dozywotnią mobilność!!! Brak mi jest klimatyzacji w...
~majkel
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
grzeje swietnie juz po 200m jazdy... ale z wentylacja jest juz roznie, jak nie b. slabo. Szyberdach jest.... ale malo daje (tylko uchylny) i cieknie, auto bardzo slabo zaizolowane, nagrzewa sie NIESAMOWICIE szybko i mocno.
~MIETKÓW 1952
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
Nadmuch na przednia szybę tylko od strony pasażera kierowca zimą nic nie widzi przez parę kilometrów zanim się rozgrzeje i oblodzona szyba odtaje. Czesi kawalarze.
~Artifi
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
kiepsko jest ustawić odpowiednią temperaturę albo jest za gorąco albo za zimno co prawda nie testowałem przy wiekrzych mrozach
~marcin.msx@onet.eu
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
Wielki minus za brak filtra przeciw pyłkowego, za to zimą szybko robi się cieplutko.
~jsmozga@o2.pl
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
grzeje dobrze.W zimę koniecznie założona tektura na chłodnicę
~Felek
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
Ciepłe powietrze już po 2-3 min pracy silnika nawet wczasie mrozów.
~hherbik@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
nawiew dmuchawy z każdym tysiącem km słabszy , piszczy.
~Seweryn_Oi!
Ogrzewanie bez zastrzeżeń.
~andrzej370@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 LX 75KM 55kW
bardzo dobre grzanie i szybko
Skoda Felicia I Hatchback