Lista ocen Skoda Favorit Kombi (70) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 64 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mrs_j@wp.pl
Kombi 1.3 63KM 46kW
Ogólnie jest dobrze, z powodu nowych (ale nie najnowszych) rozwiązań dotyczących wyciszenia ze strony silnika, jak i z zewnątrz. NIestety w moim samochodzie (rozbierany na części w wieku 10 lat czego nie polecam) nie ma mowy o dobrym wyciszeniu z zewnątrz. Ocena dobra, ale nie najlepsza...
~crazy.simon@interia.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
Mój egzemplarz pod tym względem jest super - przy 140 km/h można słuchać radia lub rozmawiać z pasażerem bez szczególnych zakłóceń. W normalnym zakresie prędkości (50 - 120 km/h) żadnych zakłóceń i można podróżować wiele godzin bez zmęczenia hałasem.
~Mirek
Kombi 1.3 54KM 40kW
Stuki przedniego zawieszenia nie sposób wytłumić. Ryk silnika wkręcającego się na obroty to również ciężki orzech do zgryzienia. Jednak przy 120km/h jest jeszcze całkiem znośnie. Szybciej raczej nie jeździłem z prędkością podróżną.
~bzyk
Kombi 1.3 54KM 40kW
bardzo kiepskie wyciszenie.... po przejechaniu 100km autostradą przy średniej prędkości 100 km/h wychdzi sie z auta z podwujną głową .... nie ma mowy o słuchaniu radia....
~pl01@op.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
to skoda a wiec nie mozemy mowic o ciszy jak sie jezdzi na niskich obrotach to prawie silnika nie slkychac ale jak wchodazimy na obroty ala bmw to trzeba sie wczuc!!!
~jaro031@wp.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
moja furmanka jest cichsza od swojej siostry ( notabene mojego dziadka) skody fv hatchback. bardzo przyjemna praca silnika nie wyje jak szalona w czasie jazdy.
~/jacek/m
Kombi 1.3 54KM 40kW
cięzko powiedzieć ; przy obecnie produkowanych to jets bardzo głośna ; ale patrząć na rok konstrukcji to ni ejest źle ; krzyczeć nie trzeba
~Mire|<
Kombi 1.3 54KM 40kW
Do 3 tyś obr. jest super - radio, pogadanki pasażerów - jest OK. Powyżej 3 tyś silnik ryczy. Poza tym szumi wiatr przy 120 km/h gdy są otwarte szyby.
~serwin@ci3ux.ci.pwr.wroc.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
na poczatku rewelacja (przesiadlem sie ze 126p) ale z czasem powyzej 110 bardzo glosno, no i slychac silnik, ale podobno da sie poprawic :).
~Yakoo
Kombi 1.3 63KM 46kW
Największy hałas jest po przekroczeniu 4000 obr./min. i przy prędkościach 100-120 km/h przy mniejszych lub większych jest super :)...
Skoda Favorit Kombi