Lista ocen Skoda Favorit Kombi (58) - Widoczność

Na liście zabraknie 76 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mrs_j@wp.pl
Kombi 1.3 63KM 46kW
i przód i tył jasny, wsiądźcie do SEATA, zobaczycie jaki "bunkier". W favorit-ce bez zastrzeżeń, tylko lusterka boczne po 5-6 latach zaczynają szwankować - na szczęście wymieniłam lusterko za 60 zł (meteriał + robocizna)
~TAPTA
Kombi 1.3 63KM 46kW
wszystko super, gdyby nie ten przedni slupek umieszczony tak niefortunnie, ze zalslanial kluczowe punkty (wystarczyl zakret, zeby byc zmuszonym do gimnastyki w poszukiwaniu widocznosci)
~crazy.simon@interia.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
Widać wszystko i zawsze, lusterka duże, lusterko wewnętrzne z ustawieniem do jazdy nocnej - o dziwo skutecznie działa. Manewrowanie tyłem dziecinnie łatwe - auto kończy się zaraz za tylną szybą!
~jaro031@wp.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
doskonała widoczność zawsze widać gdzie i ile można ujechać a dobrze ustawione lusterka prawie w całosci eliminują martwy punkt
~robek.ch@interia.pl
Kombi 1.3 63KM 46kW
dla mnie super, może dlatego, że mam 190 cm, a w pracy jeżdżę terenówą. tam dopiero ciężko dostrzec przód, kwestia wyczucia
~Łysy
Kombi 1.3 63KM 46kW
nie narzekam, ale mogłoby byc lepiej do tyłu, lusterka boczne jak uszy słonia, :)) plus
~Mateusz
Kombi 1.3 54KM 40kW
duża powierzchnia szyb pozwala na dobrą widocznośc ja mam jeszcze szyberdach więc widzę jeszcze chmury :)
~g_b@wp.pl
Kombi 1.3 58KM 43kW
Nieco gorzej widać do tyłu, ale to norma w dużych samochodach.
~bzyk
Kombi 1.3 54KM 40kW
z przodu widać wszystko dorze, z tyłu gorzej , ale to wkońcu kombi...
~RALFUS Z POZNANIA,SKODA FORMAN 92 LS
Kombi 1.3 54KM 40kW
WIDOCZNOSC KAPITALNA SZYBY DUZE,POD DOBRYM KATEM,NAPRAWDE OK!
Skoda Favorit Kombi