Lista ocen Skoda Favorit Kombi (67) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 67 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mirek
Kombi 1.3 54KM 40kW
Siedzenia przednie są bardzo wygodne. Chwalę je z czystym sercem. Miałem wersję z siedzeniami pokrytymi czymś podobnym do zamszu, taki bardzo drobne frote. Kolor ciemny granat prawie grafit. Z tyłu nigdy nie podróżowałem, ale uważam że miejsca jest raczej mało dla kogoś kto ma 180cm. Tapicerka na bokach również bardzo przyzwoita. W Felicji mam zdecydowanie gorsze wykończenie, szare i smutne. Bagażnik - he he - kombi :) Co tu więcej dodawać.
~crazy.simon@interia.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
Nie ma się co oszukiwać - po prostu doskonale dla 4 osób. Dla 5 tylko krótkie trasy (tak do 1,5 godziny). Szkoda, że nie ma trzeciego zagłówka z tyłu. Siedzenia wygodne, można je wystarczająco regulować. Auto idealne dla czterech osób i ich bagażu. Można jechać i jechać, a przy okazji mieć w bagażniku prawie cały dobytek.
~Marek
Kombi 1.3 54KM 40kW
Miejsca więcej niż we współczesnych autach (np Fabia), wygodne kubełkowe fotele z przodu, z tyłu 180 cm wzrostu, trasa 600 km, nie było problemu. Mam co prawda najlepiej wypasioną niemiecką wersję Special Line GLX
~jaro031@wp.pl
Kombi 1.3 54KM 40kW
mam 2 m wzrostu i przeważnie w innych autach siedząc za mną nie ma miejsca na kolana ale nie tu wbrew pozorom zmieści się w niej 5-ciu pokaźnych chłopa i można bez problemu wykręcić 300 km
~sk8cik
Kombi 1.3 63KM 46kW
przy tej wielkości auta , rewelacja , wiecje miejsca niż w wiekszych peugotach i citroenach czy nawet w lanosie, 5 dorosłych osób siedzi bezproblemowo, z tyłu osoba 1,85m sie wyprostuje
~mrs_j@wp.pl
Kombi 1.3 63KM 46kW
dość wygodnie, jest miejsce i z przodu i z tyłu przy normalnej pozycji samochodu, tylko dziwię się, że facet o wzroście ponad 190 cm czuje się komfortowo. Ja czuję się świetnie, bo mam 165 cm wzrostu :)
~RALFUS Z POZNANIA,SKODA FORMAN 92 LS
Kombi 1.3 54KM 40kW
CO DO PRZESTRZENI TO KONSTRUKTORZY SIE POPISALI NAPRAWDE POMYSLUNKIEM PELEN WYPAS!MIEJSCA I MIEJSCA! A BAGAZNIK DUZO WIEKSZY NIZ W NOWOCZESNYCH BRYKACH KOMBI
~g_b@wp.pl
Kombi 1.3 58KM 43kW
Z przodu w miarę luźno, z tyłu nieco ciaśniej. Przy wrzucaniu piątego biegu prawie zawsze zaczepiam pasażerowi dźwignią o kolano.
~rabucha
Kombi 1.3 63KM 46kW
zmieściło się 4 osoby plus fotelik z dzieckiem..i do tego cały samochód załadowany bagażami.. i jechało się dobrze :P
~Jarek
Kombi 1.3 54KM 40kW
Tu narzekac nie mozna! Bardzo pakowny, w 5 osob (+namioty, plecaki itp) objechalismy Niemcy i nie bylo problemu
Skoda Favorit Kombi