Lista ocen Skoda Favorit Hatchback 1.3 54KM 40kW 1991-1994 (69) - Skrzynia biegów

Na liście zabraknie 69 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Sonny
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Bardzo dobre ustawianie (szczególnie na miasto). Auto raczej nie stworzone do ścigania więc idealne pod swój charakter.
~Pioter
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Skrzynia chodzi precyzyjnie,w zimie jednak troszke trzeba poczekac aż cały układ sie nagrzeje i czasami wsteczny nie chce wejść
~jOgI jogi333@tlen.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Zbyt dlugi skok. Przy wrzucaniu 5 biegu reka zawadza o kolano pasazera. Biegi wchodza lekko i dosc precuzyjnie.
~Poznaniak
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Do 100 tys było ok. Od pewnego czasu słychać 4 i 5 bieg. Charakterystyczne dzwonienie przy dolnych zakresach prędkości.
~kallima
Hatchback 1.3 54KM 40kW
nie narzekam, żle mi się ostatnio włączało dwójkę ale mechanik tak mi to usprawinił że teraz chodzi git
~Błażej
Hatchback 1.3 54KM 40kW
działa poprawnie może nie jest to szczyt marzeń ale jak na swój wiek jest dość precyzyjna
~Paragliding
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Uwazam ze elastyczna. Zimna ciezko pracuje ale rozgrzana calkiem precyzyjnie. Wsteczny czesto nie wchodzi.
~Lokomotyw
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Chodziła bez zarzutu do 100tys pozniej odczuwaly synchronizator na trojce ale da sie przezyc.
~kolada2@wp.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Całkiem przyzwoita. Nawet moja dziewczyna, która na codzień jeździ VW Polo, mówi że biegi ładnie wchodzą:)
~Jakub Hojnacki
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Bez specjalnych zatrzeżeń, V bieg bardzo długi (nadbieg), trochę ciężko chodzi przy sporych mrozach
Skoda Favorit Hatchback