Lista ocen Skoda Favorit Hatchback 1.3 54KM 40kW 1991-1994 (65) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 73 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kallima
Hatchback 1.3 54KM 40kW
wymieniałem dwa rzay uszczelkę, orginalny termostat niemiecki działał bez zarzutu francuski Vernet moim zdaniem spóźnia mimio, że dane miał identyczne jak oryginalny,
~jOgI jogi333@tlen.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Elementy eksploatacyjne(klocki,amortyzatory,rozrzad itd) termostat nawalil(w aucie bylo strasznie zimno i silnik slabo sie nagrzewal) pekajace klami i plastiki.
~kris.mccook@op.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
samochód mnie nie zawiódł , jeśli chodzi o drobiazgi to tylko bezpieczniki które wypadają po załozeniu , albo swiatła przeciwmgielne gdzie dzialają po nacisnieciu klapy z tyłu
~artur1111t
Hatchback 1.3 54KM 40kW
tu posiada wiele do życzenia ciągle coś a najgorzej blachy i plastiki w kokpicie (rdza wychodzi nawet po dokładnej konserwacji i to w krótkim czasie
~justyna oszust @op.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
przez 5 lat urzytkowania wymienilem 3 klamki wewnętrzne ale te typy tak mają a cena klamki to 4 zł tak że do zaakceptowania
~stodziu@poczta.onet.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
na przebieg 440 tys nigdy nie stanelo na drodze zawsze dojechala do celu na gazie mam przejechane 140 tys i nie ma problemow
~jacko1
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Mam ją od 10lat kupiłem gdy miała cztery lata przejechałem ponad 100tyś km i nigdy właściwie mnie nie zawiodła
~mirekkow@wp.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
Nie stety, przy braku czasu na drobne naprawy trzeba liczyć się z mozliwością usterek. Zawsze trzeba mieć jakąś gotówkę w rezerwie
~famet@ks.k.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
nic poważnego się nie działo; zamki drzwi wymagają częstego smarowania w okresie jesień-wiosna, no i drzwi przymarzają
Dziennik kosztów dla Skoda Favorit Hatchback 1.3 54KM 40kW
9,8
12,4
~artmich@onet.pl
Hatchback 1.3 54KM 40kW
wył swiateł drogowych i kierunków koliduja czasem ssanie automatyczne świryje na pb- lpg ok
Skoda Favorit Hatchback