Lista ocen Skoda Fabia II Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW 2010-2014 (6) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rafał S.
Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW
Super. Mi się świetnie jeździło. Bardzo dobry balans auta, łatwo wyczuć auto w szybkich zakrętach. Łatwo prowadzić na granicy przyczepności. To nie sportowe auto - wiadomo, ale mimo wszystko dosyć fajnie się prowadzi. Dużoo wcześniej auto daje znać że traci przyczepność. Ogólnie, nie jednego potrafi zdziwić tym co ptrafi. Stosunkowo niska masa robi swoje. Z minusów, to poprzez proporcje nadwozia typu kombi, auto dosyć gwałtownie potrafi się...
~Paweł
Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW
Zawieszenie bardzo dobrze wybiera nierówności na jezdni. Nie jest to auto do sportowej jazdy, które ma się idealnie trzymać na zakręcie. Zawieszenie jest nastawione na komfort i jeździ się naprawdę przyjemnie ( zarówno jako pasażer jak i kierowca ).
~Filip
Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW
Oryginalny. Poza sworzniami wahaczy i końcówkami- wymienionymi jeden raz nic się nie dzieje. Prowadzi się pewnie, amortyzatory jak nowe.
~Aijkia
Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW
tu zależy jaką się ma wersję i opony, ja w mojej mam 15 cali i trochę niższy profil opony i dużo daje na zakrętach, bo auto jest wąskie i trochę buja
~Filip
Kombi Facelifting 1.6 TDI CR DPF 90KM 66kW
Poza kilkoma gałkami, reszta w oryginale. Wymienione sworznie, gumy wahacza, końcówki i łączniki. Amory jak nowe.
~bulldog
dość twardo zestrojone .