Lista ocen Skoda Fabia II Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW od 2007 (14) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Marek
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Nikt mi nie powie, zwiedziłem wszystkie salony producentów podobno tanich samochodów. Ludzie to jest najtańszy samochód na rynku, tej wielkości i w dodatku takiej jakości. Kupiłem teraz nową. Za te pieniądze kupicie może Pandę? A to dwie bajki. Za 43tyś zł można naprawdę kupić wypasiony egzemplarz i to w salonie! Świetna cena za bardzo dobrą jakość. Dla mnie auto numer 1!!
~hallk
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Nie mam tutaj uwag, doskonale wiedziałem jakie auto i za ile kupuję. Mało być w przystępnej cenie, popularne aby mieć szerokie możliwości dostępu do części zamiennych i warsztatów. Ekonomiczne w użytkowania i nie kusić złodziei. Jednak zawsze chciało by się więcej np. w standardzie automatyczną klimatyzację.
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Jeżdzę służbową Fabią i moje zdanie jest takie: osoba kupująca prywatnie to auto jako nowe ma nierówno pod sufitem. Za tą cenę można mieć 1-2 letnie autko segmentu D z niewielkim przebiegiem zapewniające większy komfort i przyjemność z jazdy, przy tym samym spalaniu i kosztach eksploatacji.
~Dzaa88
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Nie rozumiem, dlaczego ten samochód tak trzyma cenę. Jeżeli ktoś okazyjnie kupi to auto w kwocie do 12 tyś, będzie miał udany zakup. Więcej absolutnie nie opłaca się dopłacać. O wiele starsze auta zapewniają wyższą kulturę pracy, ciszę i komfort.
~Simon
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Wydaje mi sie ze calkiem przystepna jak na taki model. Poczatkowo zastanawialem sie nad 1,9 TDI, ale roznica w cenie przekonala mnie do 3-cylindrowki. Z perspektywy czasu moge szczerze powiedziec ze nie zaluje wyboru.
~Piotrek
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
jak na to co oferuje wg mojej opinii za drogi. Oczywiście nie jestem z tych co Mercedesa S chcieliby za 30.000 w salonie kupić. Uważam, że warto zapłacić odpowiednią kasę za odpowiednią jakość. Fabia tego warunku nie spełnia niestety.
~Patryk
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Idealny stosunek ceny do jakości. Solidne auto bez luksusu w środku i bez irytujących mankamentów. Dobry środek transportu zapewniający wszystko co potrzebne.
~Dża
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Cena do jakości ma się tu doskonale. Jeżeli ktoś chce mieć wóz który będzie zawoził go na zakupy, ew. do odbierania dzieciaków ze szkoły - super.
~schwyntzu@wp.pl
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Za te pieniądze nie znajdzie się niczego lepszego w tej klasie - czyli kombi w dieslu...chyba że komuś podoba się Dacia Logan :)
Dziennik kosztów dla Skoda Fabia II Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
5,8
~Łukasz
Hatchback 1.4 TDI 70KM 51kW
Za tą cenę ciężko znaleźć coś bardziej sensownego. Nic dziwnego, że Skoda zyskała u nas taką popularność.
Skoda Fabia II Hatchback