Ocena kierowcy - Skoda Fabia I Sedan

Silnik 1.4 80KM 59kW
Rok produkcji 2007
Skoda Fabia I Sedan 1.4 80KM 59kW 2006-2008 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Zawieszenie : coś stuka, ale narazie mnie zbyli w serwisie ponieważ \"to tylko skoda i trzeba sie do pewnych rzeczy przyzwyczaić\"
Silnik : zauważył że jest mokry tak więc coś cieknie i zastanawiam sie co mi powiedza w serwisie
Silnik : drżenie i delikatne szarpanie na jałowych biegach
pojemność bagażnika, ilość miejsca czy wyposażenie są ok
na biegach jałowych drży i troszkę szarpie. Ostatnio zauważyłem że jest mokry więc coś cieknie i zobaczymy co mi jutro powiedzą w serwisie Silnik przy spokojnej jeździe jest ok ale już na 5 jego dynamika pozostawia wiele do życzenia
od jakichś 18000 km coś stuka pod maską (w szczególności na nierównościach) - wnioskuję że są to poduszki silnika lub coś z zawieszeniem - stabilizator, łączniki, itp. W serwisie powiedziano mi że to normalne i jak mi je wymienią to po 2 miesiącach będzie to samo. Pan w serwisie powiedział mi również i to oryginalny cytat \"niech pan podgłosi radio to nie będzie słychać). Ponadto zauważyłem nieszczelne simeringi na półośkach (w tych okolicach) - zobaczymy jak podejdą teraz kiedy zgłoszę aż 3 usterki na gwarancji. Jeżeli ktoś z Wasz miał takie \"przeboje\" to proszę o pomoc jak walczyć z serwisem bo nie zamierzam za to nic płacić.
na razie jeszcze jest na gwarancji więc nie odczułem większych wydatków

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 80KM 59kW [l/100km]

7,4