Oceny Skoda Fabia I Sedan 1.4 60KM 44kW 2001-2008

Najnowsze oceny Skoda Fabia I Sedan 1.4 60KM 44kW 2001-2008

3,1
~slawekpay
Sedan 1.4 60KM 44kW
auto przereklamowane, jeździłem nim przez cztery lata, spoglądałem w kalendarz gdy zbliżał się trzeci miesiąc bo to zwiastowało że zaraz coś się zepsuje, slaby silnik jak na trasę a za dużo palący jak na miasto, mało miejsca dla pasażerów z tyłu, żony 10-cio letni citroen mniej się psuł od 5 cio letniej skody
4,5
~wojtek 1207
Sedan 1.4 60KM 44kW
Jeżdzę skodą fabią już rok czasu.Przesiadłem się z felicji z silnikiem 1,3.Jestem bardzo zadowolony.Samochód bezawaryjny,wygodny.Przejechałem ponad 15 tyś w ciągu roku,byłem nad morzem i w górach sprawował się znakomicie.Komputer pokazuje srednie zużycie benzyny od momentu kupienia w granicach 6,3l.Po roku eksploatacji praktycznie brak uwag!
2,5
~Tomek
Sedan 1.4 60KM 44kW
Kiepskie auto za nie duże pieniądze - i tak nie adekwatne do jakości.
4,6
~Tadeusz 1961
Sedan 1.4 60KM 44kW
za taką cenę nie ma na rynku auta, które oferowało by tyle frajdy z jazdy
3,1
~rmns@wp.pl
Sedan 1.4 60KM 44kW
Calokształt przeciętny. Niska jakość niektórych podzespołów i montażu samochodu
3,5
~Orszula
Sedan 1.4 60KM 44kW
jeśli pominąć "kulawy rozrusznik" ogólnie auto sprawuje się dobrze na krótkich i długich trasach

Usterki Skoda Fabia I

Liczba wpisów: 122

Skoda Fabia I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

3,4
~MaciekJ
Sedan 1.4 60KM 44kW
Autko bardzo fajne do jazdy w mieście. Przy rozsądnej jeżdzie nawet mało pali. Powyżej 3000rpm w baku zaczyna robić się wir.
4,3
~Qrt
Sedan 1.4 60KM 44kW
Po przejechaniu trasy z Opola do Wrocławia "autostrada płytowa" zaczęło coś stukać w kolumnie kierownicy. Słaba praca silnika na niskich obrotach.
3,9
~Jk
Sedan 1.4 60KM 44kW
Spalanie na przyzwoitym poziomie, po instalacji LPG koszt przejechania 100 km to tylko 20 zł. (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
4,4
~Kris