- mam kombiaka i bagażnik naprawdę się przydaje, a nie wygląda to auto na wielką krowę.
bardzo mały promień skrętu, łatwo manewrować
mam co prawda kombiaka, ale nawet jak na takie auto jeździ bardzo dobrze, troche brakuje mocy przy wyprzedzaniu, ale jak wejdzie na obroty, to drze jak burza. Zostalem milo zaskoczony mimo, ze nie wybralem wersji 100 konnej - balem sie troche ze to zbyt wykrecone osiagi jak na 1.4
skrzynia VW - czy trzeba cos jeszcze pisac? Maselko, porownywalem z innymi samochodami - najbadziej komfortowa, chodzi bardzo lekko. Zdecydowanie skrzynie daje jako najwiekszy plus.
Moglaby być odrobine twardsza; po 30tys. zaczyna byc slychac pierwsze skrzypienie. Aha - łożyska wyją na potęgę, choć serwis twierdzi, że to "od opon" - no ale wiadomo serwis to serwis tylko patrzą jak orżnąć
Mam pełną regulację fotela i kierownicy - super sprawa, zwłaszcza przy zmianie sezonu, można się łatwo dopasować w zależności od ubrania. Uchwyt na napój powinien być z przodu - to chyba jedyny minus.
bez zastrzeżeń, bardzo szybko się grzeje
mogłaby być trochę szersza
powyżej 60 trochę głośna, no i te łożyska - wyją jak leśne wyjce ;-)
mam komputer który wskazuje: trasa 5.5 (no chyba że cisnąć 140-150 wtedy wzrasta do 6,7 - 7) ogólnie w mieście 8-9, bez rewelacji
zasłużone 4,75
na razie bez zarzutu
łożyska, skrzypienie karoserii - raczej słabo
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW