Lista ocen Skoda Fabia I Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW 2001-2005 (9) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 16 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Kuba
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Auto jako 4-latek kosztowało 20 tys zł. To dużo, można za to kupić Lagunę 2, jednak koszty utrzymania są nieporównywalnie niższe. Auto bardzo wytrzymałe, dobrze znosi codzienne trudy użytkowania przez rodzinę (praca, zakupy, wakacje). Użytkujemy go z żoną, auto nikomu z nas nigdy nie odmówiło współpracy i zawsze dowiozło nas bezpiecznie do celu. Myślę że pojeździ jeszcze kilka ładnych lat.
~Paszczak
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Jakość wykończenia wnętrza przyjemna.Tapicerka jest na poziomie niemieckiego autka.Cena za jaką kupiliśmy wóz również dobra z tym wyposażeniem. Ceny części jak w innych pojazdach.Niestety jest to maszyna w której może klęknąć wszystko.Nie ma aut bezawaryjnych.Śmieszy mnie że japońskie się nie psują.Wszystko klęka.Niestety jak coś padnie to wymieniamy i jedziemy dalej.Pozdrawiam szkodników!!!
~HyDrO
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny jako auto używane opłaca sie bardziej niż te niemieckie 10 letnie szroty, czasem za wyższą cenę. Nigdy nie wież ze kogoś audi z 91r działa lepiej bo to znaczy tylko o jego niedouczeniu.
~Łukasz
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Skody są zdecydowanie za drogie jak na oferowaną jakość i przede wszystkim wyposażenie. Są trwałe, ale wybierając innną markę kupimy auto dobrze wyposażone i młodsze.
~Maciek
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Stosunek jakości do ceny jest zachowany na dobrym poziomie. Zakup fabii był wyborem zdroworozsądkowym i mocno przemyślanym.
~herbu
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Z 12-14 tys. zł można kupić auto z klimą z 2004-2005 roku. Dość spore. Chyba nieźle?
~tomeknp
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
Kupiłem go rocznego za 30 tyś PLN jako okazję, to był strzał w 10.
~tomeksto3@op.pl
Kombi 1.9 SDI 64KM 47kW
mozna zaoszczędzić na paliwie bo pali bardzo malutko
~Dżaaa
Tanie, pancerne, wielozadaniowe.