Lista ocen Skoda Citigo Hatchback 5d (13) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~tomex1981
Hatchback 5d 1.0 75KM 55kW
Za podstawowy model ceny są ok, moim zdaniem nie warto dopłacać za lakiery, drzwi i lepsze wersje, wyposażenia, bo auto lepsze nie będzie a cena będzie wysoka i nie warta tego modelu. Ja osobiście wybrałbym jednak auto segmentu B, nie oszukujmy się ten segment jest produkowany po kosztach i nigdy nie będzie tak dopracowany jak auta klasy wyżej. To udane auto ale posiada za dużo niedociągnięć i kiepski serwis.
~husky
Hatchback 5d 1.0 75KM 55kW
Za 37,500 nowy samochód całkiem przestronny, z pełną elektryką, klimą, radiem, ESP/ASR, ciemnymi szybami i metalikiem to jak na ceny samochodów nowych propozycja bardzo dobra. Zapłaciłem gotówką ze sprzedaży poprzedniego auta, bo niestety muszę stwierdzić że oferty kredytowe są beznadziejne a kredyty potwornie drogie (RRSO rzędu 18-30 % rocznie: jak na kreche samochodową za drogo !!!)
~RR
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Uwaga Przeczytaj.... Jak czytasz moją opinie Możesz pomyśleć że jestem stronniczy... do tej pory byłem zwolennikiem opla i fiata, miałem auta nowe i używane nie starsze niż 4 lata. Ale ta skoda mnie naprawdę zachwyciła.Jeżeli citigo będzie dostępna z silnikiem o dużej mocy na pewno sobie taką kupię
~Kamil
Hatchback 5d 1.0 75KM 55kW
Bez wahania polecam. Jeśli ktoś z miejsca twierdzi, że citigo jest za mała ale np już fabia jest w porządku to polecam usiąść a wręcz przejechać się najmniejszą skodą. Ja też kiedyś uznawałem tylko duże samochody. Citigo sprawiła, że zdanie zmieniłem.
~Dawid
Hatchback 5d 1.0 75KM 55kW
Auto kupi?em w 2013 z wyprzeda?y racznika, zap?aci?em 32ty? z?, za 5drzwiowe auto z klim?, radiem, ESC, centralnym zamkiem, elektrycznymi szybami oraz poduszkami przednimi i bocznymi. Uwa?am ?e to doskona?a cena.
~gardan
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Miało być tanio na wyjściu i jest. Co innego później. Tej klasy auto moim zdaniem nie musi mieć kompa pokładowego ale przydałyby się np oświetlenie bagażnika czy podnoszenie tylnej półki razem z klapą.
~Andrew
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Jakość aut z PRL. Najgorzej jest z montażem.Poprzedni 15 letni Fiat Panda był zmontowany jak klasa premium do tej Skody.
~Krzysztof
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Za każdym razem, gdy podjeżdżam na stację mam uśmiech na ustach. Niech to będzie moim komentarzem w tej kategorii.
~Zadowolony
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Skoda jest tańsza od VW, nie uważam żeby aż tak odstawała na jakości. Jak komuś nie przeszkadza "kura" na masce to brać.
~Slawomirus44
Hatchback 5d 1.0 60KM 44kW
Kupując nowy samochód z klimą, elektryką, radiem komputerem - trudno znaleźć na rynku coś tańszego.
Skoda Citigo Hatchback 5d