Lista ocen Seat Toledo IV (18) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 15 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~radomir_debek
Liftback Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Po 2 latach popsuł się jedynie głośnik w tylnych prawych drzwiach ale ... uwaga... jest przynitowany. Tylko serwis. Dodatkowo błagania w serwisie o aktualizację software'u skrzyni DSG nie przyniosły skutku. Trzeba się męczyć.
~Sobas
Liftback 1.2 TSI 85KM 63kW
przy 25 tys km zadnej usterki pare kontrolek sie zaswiecilo po chwili pogasly, lekkie drgania i wyzsze obroty po odpaleniu silnika przy docieraniu potem zadnych objawow poza gwozdziem w oponie nic wartego nerwow
~bifri
Liftback 1.4 TSI 122KM 90kW
Jak na razie bez awarii. Jedynie podłokietnik jest kiepskiej jakości oraz bardzo szybko rdzewieją wszelkie śruby(filtru powietrza, filtru paliwa)
~Bartosz
Liftback 1.2 TSI 105KM 77kW
mały przebieg, więc nic sie nie psuje i mam nadzieje że tak pozostanie mając bardzo dobre doświadczenia z wieloma autami koncernu Volkswagena
~Kamil
Liftback 1.2 TSI 90KM 66kW
Tylko bieżące naprawy i wymiany - filtry, olej, klimatyzacja, klocki hamulcowe. Części ogólnie dostępne i stosunkowo nie drogie.
~MEDUsA
Liftback 1.2 TSI 105KM 77kW
Z praktyki swojej wiem, że seaty są mało awaryjne. Ponieważ je tylko testowałem trudno mi na ocenę tego modelu.
~jarni
Liftback 1.4 TSI 122KM 90kW
12 000 i nic, kompletnie nic. Niech tak zostanie nawet wtedy, gdy kiedyś na przebiegu będzie jedno "0" więcej.
~Konrad
Liftback 1.6 TDI 115KM 85kW
raz zepsuły mi się wycieraczki to mechanik tylko pokasował w 10 min alarmy w komputerze i działaja jak nowe
~Bartek
Liftback 1.6 TDI CR 105KM 77kW
Z długoletniego doświadczenia użytkownika nie jednego seata jestem pewny, że toledo IV będzie bezawaryjne
~Marko
Liftback Facelifting 1.0 EcoTSI 95KM 70kW
Auto ma 2 tygodnie więc trudno powiedzieć. Na razie brak usterek.