Lista ocen Seat Toledo II 1.6 16V 105KM 77kW 1999-2004 (39) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 69 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Filipipi
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
do 2 tys. rpm ok, ale ile mozna jezdzic 65 km/h na 5 biegu? ogolnie nie slychac opon wiatru przynajmniej jest to na znosnym poziomie o tyle dzwiek tego silnika ktory przy 120 km/h ma 3.5 tys. rpm i wrecz krzyczy zebys go wylanczyl nie jest za przyjemne.
~Pablo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Tutaj auto trzeba podzielić na dwie częśći. Przód - Kiepsko ! Głośno już przy 120. Zawieszenie pracuje w miarę cicho. Tył - Świetnie. Nie wiem jakim cudem ale z tyłu nie słychać nic :). Zawieszenie tłumi jak auto wyższej klasy.
~Chelmik
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Cichutko w środku , trochę głośniej w przedziale 110 do. 130 powyżej znowu ciszej , nie znam przyczyny alee na autostradzie najlepiej mi się jeździ tak około 160 , nie za głośno a drogi ubywa
~kadryjanek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Jak już pisałem wcześniej - silnik pracował bardzo cicho. Początkowo trudno było mi się przyzwyczaić do tak cichej pracy przy niskich obrotach. Przy większych prędkościach jest już gorzej.
~Bartek M Włocławek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
nie widze potrzeby zeby bylo lepsze ...tak jak mówilem od 160 slychac slinik ale mi to nie przeszkadza bo naprawde jednostka ma ladna barwe ...kilka osób stwierdzilo ze nawet sportowa :)
~olo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Mimo słyszalnej pracy silnika auto bardzo dobrze wyciszone. Małe szumy powietrza, kół i wytłumione odgłosy pracy zawieszenia. Można swobodnie rozmawiać przy prędkościach rzędu 150 km/h.
~Malenky
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
słabo! Do 100km/h jest znośnie, pozniej juz głosno jak smok. tak samo po przekroczeniu 4000 obr robi sie głosno. Na szczęście w bagażniku mam Focala wiec itak motorka nie słysze:P
~kiedros2@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Rewelacja. Naprawdę cicho. To im się udało. Blachy ocynk więc nie ulega biodegradacji jak niektóre Ople czy Fordy.
~Uzytkownik
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
MOgłoby byc lepiej stłumone. Ale krzyczec nie trzeba.Nawet przy 210. Poza tym radio z modułem pomaga znieść pracę silnika.

Usterki Seat Toledo II

Liczba wpisów: 28

Seat Toledo II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~elnino
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Autkiem podróżuje się bardzo komfortowo i cicho, dopiero przy wyższych obrotach w kabinie robi sie troche głośno.