Lista ocen Seat Toledo II 1.6 16V 105KM 77kW 1999-2004 (50) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 58 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~malenky matuszaka1000@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Z przodu przestrzeni co niemiara. Mam 205cm i prowadzi mi się bardzo wygodnie. z tyłu natomiast na wysokość jest naprawdę dobrze ale baaaardzo mało miejsca na nogi.Gdy przednie fotele odsuniemy na maxa to nawet ciężko wsiąść do samochodu. Za to bagażnik jest naprawdę ogromny:)Jesli kierowca i pasażerem z przodu są ludzie do ok 185cm to z tyłu podróżuje się wygodnie. W moim przypadku za mną mało kto siada:D
~Mat.
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
bez zastrzeżeń, regulowana wysokość fotela kierowcy oraz kierownica w dwóch płaszczyznach naprawdę pozwala zająć wyogodną pozycję za kierownicą. Na tylnej kanapie jest gorzej, ale ja jeżdżę sam albo we dwoje.
~Chelmik
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Przedni rząd rewelacja a tylna kanapa dużo gorzej , bagażnik duży ale wnęka mała więc gabarytów nie wrzuci , plus za składane tylne siedzenia które tworzą równa podłogę z bagażnikiem
~Malenky
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
mam 2 metry i sie mieszcze. nad głowa tez mam sporo miejsca gdy fotel zrobie na dół. Z tyłu za to go brak:) przypięcie fotelika dla dziecka wymaga czasami niezłej gimnastyki.
~Filipipi
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
jesli ustawie fotel zebym czul sie naprawde wygodnie to za mna nawet dziecko nie usiadzie. ogolnie mozna powiedziec ze naprawde malo miejsca, jedynie bagazik ma duzy.
~peruła
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
dla kierowcy i pasażera z przodu duża ilośc miejsca, można sie wygodnie rozsiąść, z tyłu natomiast słabo, mało miejsca na nogi szczególni gdy z przodu siedzi jakaś wysoka osoba
~Pablo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Tylko przeciętnie. Mało miejsca z tyłu na nogi. Za to bardzo duży bagażnik. Przewiozłem 21 kartonów wódki po 12 butelek :)
~Irek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Dla rodziny 2 + 2 bardzo dobry wybór - kufer na wakacje i na zakupy ponad 500l, szkoda że nie ma wer. kombi. Rowery wożę na bagażniku.
~kiedros2@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Tak sobie, ale to podłoga VW Golfa. Jak na kompakt OK. Lanos ma więcej miejsca. Duży bagażnik choć TV 21" CRT nie wszedł.
Dziennik kosztów dla Seat Toledo II 1.6 16V 105KM 77kW
6,7
7,7
~Bartek M Włocławek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
no to jest nie za dobrze..jezeli osoby maja do 175 cm jest ok ale jezeli wiecej to juz mamy problem z nogami oczywisice z tyłu