Lista ocen Seat Toledo II 1.6 16V 105KM 77kW 1999-2004 (36) - Ergonomia

Na liście zabraknie 72 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Malenky
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
wszystko co potrzeba jest na miejscu :) klapa bagaznika to jakas porazka. cały mechanizm ciegien rodem z biskupina do tego pekajaca klamka i przecierajace sie przewody swiateł i centralnego z klapy.. Kto to wymyslił?! :( przez 6 lat 2 razy naprawiałem gwoździem mechanizm klamki bo nie idzie go pospawac (ZnAl) (uzywka 280zł! ) i 2 razy przewody(przecieraja sie)!
~Pablo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Ergonomia zapożyczona z VW. Bez zarzutu, wszystko obsługuje się intuicyjnie. Jedynie przyciski na seryjnym radiu mogły być nieco większe. Przy szybszej jeździe po dziurawych drogach ciężko wcelować palcem w cyferkę.
~piotrek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
problem z wkładaniem bagaży do bagażnika choć bagażnik jest potężny, nie wiem czy nie największy w tym segmencie. za to ma najbardziej wygodną kierownicę jaką kiedykolwiek prowadziłem auto.
~Chelmik
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Wszystko na miejscu , częściowo wylany panel klimatyzacji , często się spotyka , tylne szyby nie chowają się w drzwiach , wygodne lusterka , składają się el.na parkingu
~Filipipi
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
no coz mysl VW czli prosto pod reka i zeby nie bylo za duzo bajerow. mam podgrzewane fotele z przodu i z tego powodu musze trzymac caly czas napoj w dloni.
~malenky matuszaka1000@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Wszystko na miejscu brakuje tylko drugiego uchwytu na napoje bo ten w schowku jest za niski i większe kubeczki nie wejdą. reszta ok.
~olo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Wszystko tam gdzie być powinno. Jeśli można się do czegoś przyczepić, to jest to liczba schowków i mały otwór bagażnika
~kondziu46
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
troszkę za mało schowków, w tylnych drzwiach jakby były jakieś kieszonki byłoby wzglednie.
~kiedros2@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Jak w VW wszystko intuicyjnie i przemyślanie. Bardzo mi się podobało. W porównaniu z Mercem 124 z 93r. na +
~anlipinski@op.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Urządzenia pokładowe rozmieszczone bardzo dobrze, nie można się do niczego przyczepić.