Lista ocen Seat Leon III Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW 2013-2014 (7) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Leon
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
Cena jest dobra, a używane egzemplarze nie tracą aż tak szybko na wartości. Jako tańsza alternatywa dla Golfa jest godny rozważenia. O ile ktoś nie zwraca uwagi na detale, bo to one potrafią popsuć całokształt... (nie wiem jak wypada tutaj VW).
~pazur5
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
samochod jest tanszy niz np. skoda Octavia - odbylem jazde probna nowa Octavia i musze przyznac, ze jest gorsza od poprzedniej wersji. Kiepska jakosc materialow. Takze jakbym mial do wyboru to zdecydowanie seat leon kombi - bije octavie pod kazdym wzgledem.
~Seat Leon FR 2013 / Użytkownik
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
W tej cenie trudno kupić coś lepszego, o jakości tego auta świadczy, że jak kupowałem Seat dawał gwarancję na samochód 2 lata teraz kupując jest 5 lat, więc producent jest pewny jakości swojego auta.
~macias72
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
Biorąc pod uwagę parametry techniczne, wyposażenie, warunki gwarancji, oraz cenę wersji FR, zdecydowanie oferta warta rozpatrzenia.
~Michał
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
Za tą cenę nie kupisz Golfa (który i tak jest brzydszy). Może Skodę, ale to będzie... Skoda
~Jan Filikiewicz
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
Porównywalne do konkurencji. Tu osobiste preferencje wygrały przy wyborze samochodu.
~MaxEnergizer
Hatchback 1.4 TSI 140KM 103kW
Myślę że w tych pieniądzach nie dostaniemy lepszego i bardziej kompletnego samochodu
Seat Leon III Hatchback