Lista ocen Seat Leon III Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW 2013-2014 (7) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tamten
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Temu samochodowi nic dodać nic ująć. Został kupiony w Hiszpanii i zapłaciliśmy za niego 23.500?, co jest bardzo niską ceną jak za samochód takiej jakości. Wygoda, funkcje (plus za komputer pokładowy z łatwym i kompletnym menu), silnik i jakość wykonania za taką cenę mogę ocenić na 11/10.
~Szymon
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Uważam ten argument za najbardziej przekonujący . Za te pieniądze dostaje sie konkretnie wyposażony samochód w salonie vw za tak samo wyposażonego golfa pani policzyła mi 15 tys wiecej oczywiście za logo VW :)
~Toronto
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Znam dobrze Aurisa, Focusa z racji jest posiadania w flocie i przegrywają z Leonem, Golf napewno nie zostaję w tyle od Seata lecz cena jest wwwyyyyssoookkkaa :).
~Tomek
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Auto kupione ze sporym rabatem w wersji FR więc wyposażone bardzo dobrze, Jakość auta jest więcej niz zadowalająca za tą kwotę
~Michał
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Swojego 1.4 122 KM Style z dodatkami za 7000 kupiłem za 66000... kredyt 3x0%. Patrzyłem na konkurencję, ale nawet Skoda odpadła.
~Kkkgggg
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Udało mi się dostać demo od dealera w bdb cenie, warto upolować taką okazję
~rabi
Hatchback 1.4 TSI 122KM 90kW
Doskonały biorąc pod uwagę cenę którą zapłaciłem
Seat Leon III Hatchback