Lista ocen Seat Ibiza I 1.2 i 71KM 52kW 1989-1993 (38) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 29 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dijkstraa
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
kiepskawo chodzi podzial nawiewu, "przelaczniki" sa suwane, lepsze by byly okragle, dmuchawa nie jest moze rewelacyjna ale dmucha przyzwoicie - znaczy sie dmuchala, teraz troche sie wysyouje silnik. dosyc dlugo sie nagrzewa
~gnr@interia.pl
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
auto szybko sie nagrzewa, w zimie nie ma problemu, jak paruja szyby to tylko na chwile, przynajmniej te przednie. Klimatyzacji nie ma wiec albo otwieramy okna, albo zimne powietrze na full.
~TheDiscoFan
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Wentylacja średnia, moja niestety była trochę zepsuta, wloty \'luźno\' ruszały się, z tylną szybą miałem troszkę problemów ale wybaczam to, z uwagi na wiek samochodu.
~Ibiza
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Brakuje klimy w gorące dni.W zime szybko sie grzeje troche trzeba czekac na odparowanie przedniej szyby,ale to z powodu głupiego umieszczenia dmuchawy(na zewnątrz)!
~Jaco (tel. 888927566)
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Wentylacja jest dobra. Szybko odparowywuje przednia szyba, a auto całkiem sprawnie się nagrzewa. Szczególną uwagę trzeba zwrócić na termostat.
~domel914@wp.pl
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
W zimie jeśli dacie ogrzewanie na maxa to robi się sauna natomiast w lecie jak to w lecie nie ma klimy i to jest ból.
~Damis
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
w zimie goraco latem otwieram okna i jest do wytrzymania ( duze okna wersja trzy dzrwiowa) szkoda ze nie ma klimy :)
~mati
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
jak sie jezdzi samemu lub w 2 to sobie radzi, lecz gdy zabierzemy wiecej osob to paruja szyby
~Fundak
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Daje dobrze, chociaż u mnie nagrzewnica słabo działa i prawie wogóle nie grzeje, ale raczej chodzi dobrze.
~Michał...G
Hatchback 1.2 i 71KM 52kW
Nie mogę narzekać ze zmarzne w tym aucie a wręcz nawet można się przegrzać, bardzo wydajne ogrzewanie:)