Samochod wzbudza zainteresowanie, wydaje sie ze nie jest znany szerszej publicznosci. To glupie ale czuje sie dumny... hahaha.
Przesiadlem sie ze 100 koni na 175 wiec roznica jest odczuwalna ale nie oszalamiajaca.
Nawet moja zona stwierdzila to co odroznia od innych to precyzyjny mechanizm skrzyni biegow - je gruszke i sie usmiecha.
Tak naprawde to jeszcze nie wiem. Denerwuja mnie przechyly i niestabilnosc przy szybkiej jezdzie. Nie wiem czy to elektronika czy silnik nad ktorym trudno zapanowac.
Do tylu kiepsko, przydaja sie czujniki parkowania tylko trudno zaufac popiskiwaniu.
Zbyt mala pojemnosc baku - czy to ergonomia?
Jestem przyzwyczajony do wycieraczek tylnej szyby, w sedanie to niemozliwe.
Trzeba przyznac ze pasazerowie maja malo miejsca. Podobnie jest z autami w tej samej klasie (audi A4, BMW 3, Volvo S60), nie ma sensu porownywac wymiarow zewnetrznych. Trzeba zapakowac rodzine i wsluchac sie w ich glos.
nie mam uwag
Wydawalo mi sie ze za duze pieniadze mozna kupic samochod szybki i ekonomczn co oczywicie sie wyklucza. Zuzycie jest wieksze o ok 1,5-2 litry od tych podawanych w danych kat.
Dowiedzialem sie ze silniki robi GM co mnie troche ostudzilo. Mialem mozliwosc zakupu innych a teraz nie wiem co bym chcial.
troche skrzypi co wywoluje grozby wobec dilera
jeszcze nie wiem
- zużycie paliwa dla silnika 2.0t 175KM 129kW