Ocena kierowcy - Saab 9-3 I Hatchback

Cuba Libre, 17 lat temu
Silnik 2.0 154KM 113kW
Rok produkcji 2000
Saab 9-3 I Hatchback 2.0 154KM 113kW 1998-2002 - Oceń swoje auto
Inne : ze cos wreszcie mi pasuje, ze deska rozdzielcza jest taka a nie inna, ze wyglad jest nietypowy, ze silnik tak jakos inaczej odpala niz sluzbowki, te detale np manualne ustalanie predkosci wycieraczek ( dla saabowiczow :)) Te saabowskie rozwiazana :) Wiec jesli interesuja cie typowe powtarzalne rozwiazania wybierz inne auto :)
oki... to co chcialem i jeszcze te zdumienie ludzi :) o Saab :)
jak dla mnie rewelacja :) dynamiczny w miare cichy, a to slychac to mile. Testowalem wiele aut sluzbowych, ale w tym aucie nie boje sie wyprzedzac( 150 konikow robi swoje). 3 czka na lokalnych drogach to mniej wiecej do 115 km i 4 ka to juz raczej na autostradach rewelka. Hiszpania
raczej nic sie nie zacina, w moim ladnie wchodza.
pare razy mnie chcialo zarzucic, ale to chyba moja wina, bo wjezdzam w zakrety za szybko. W sumie to 2 razy sie to zdarzylo i nie bylo niebezpieczne :)
przod oki z tylem wciaz sie ucze, ale nie jest zle.
oki posiadam to auto niecaly rok
Mieszkam w Hiszpani, wiec w upaly kiedy temp wynosi mniej wiecej wewnatrz auta 65 stopni rewelka. Klima w tym aucie to cos niesamowitego. Raz omal nie zamarzlem na dluzszej trasie. Ogrzewanie niewiem ale chyba nie jest zle, bo czasami rano sie dogrzewam. Parowanie szyb w klimatronic to chyba niemozliwe.
hm... ja mam 195cm i czujesie dobrze. z tylu troche mniej miejsca za mna. oki
lubie pomruk tego auta, ale albo radio albo pomruk.
wiec do pracy mam 13 km. 5km to wyjazd z miasta pozostale to teren niezabudowany( 90 km) Spalanie na poziome 8.8 -9 l z klima dla mnie ok przy 150 km ale to kwestia jak jezdzisz. ja jezdze w miare spokojnie. Choc zdarzylo sie i 11 l. Na trasie 7.5 l wiec oki
za ta cene kupilem auto z pelnym wyposazeniem w skorze,z nie zawodna klima, charakterystyczne wygladem, za cene duzo nizsza niz inne auta.To auto ma dusze. Mialem mozliwosc kupienia Golf IV, i nie zaluje.
komputer pokladowy ktory chce zeby sprawdzic cisnienie w kolach, mimo ze to robilem nieraz. Wiec takie widzi mi sie. i komputer pokladowy, a raczej jego wyswietlacz ktory niektore literki zamazuje a nie ktore nie. To kwestia wilgotnosci powietrza w aucie. Nawet tu w hiszpani czasem nie wyswietla wszystkiego. Ale czy to mi jest niezbedne :)
od pukac nic

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.0 154KM 113kW [l/100km]