Lista ocen Rover 400 II Sedan (111) - Całokształt

Na liście zabraknie 80 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~minio
Sedan 1.4 Si 103KM 76kW
posiadam autko z 97 roku i naprawde spisuje sie świetnie dużo nie pali zadnych poważnych usterek powiem krótko jeżeli ktoś dba o samochód i wszystkie wymiany robi w czasie to auto bedzie sie bardzo dobrze sprawować wiem bo regularnie robie wymiany i mam już zrobione 30.000 przez nie całe dwa lata ja nie nażekam
~Lord Jim
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Piekne auto (kolor British Racing Green, jasna skora w srodku + 15 calowe alufelgi) z doskonalym wyposazeniem za dobra cene na rynku wtornym. Kazdy kto uwielbia brytyjski styl bedzie zadowolony. Zamierzam duzej zostac przy tej marce (chyba ze mnie bedzie stac na Jaguara XJ lub XK :-)) _
~ostry@net.e.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Jak na ten przebieg i niewiele stłuczek, to awaryjność jest zadziwiająca ! Kiepskiej jakości wykończenie - od lakieru (bardzo delikatny) po tapicerkę drzwi, która odkleja się od temperatury. Ogólnie bardzo delikatny - piękny samochód dla pięknej kobiety (ale z doświadczeniem rajdowym!)
~Jamalyo
Sedan 2.0 Di 105KM 77kW
Właściwie to jestem bardzo zadowolony z zakupu roverka. Jeździmy nim po mieście jak i na dłuższe trasy ( np. szwajcaria) i jeszcze mnie nie zawiódł. No ale auto robi się coraz starsze więc będę musiał poświęcic mu więcej uwagi. Póki o niego dam odwdzięcza mi się po stokroć.
~Biker
Sedan 2.0 Si Lux 136KM 100kW
Autko super wyposarzone remage HONDY CIVIC niestety wykonanie brytyjske co za tym idzie hm... Moim zdaniem anglicy nie potrafia nic dobrze zrobić (przyczyna moze byc to ze pracuja tam polacy =)) Ale autko jest super , lecz przy ciezkiej nodze potrafi wypić... alkoholik jeden ;)
~mariuszcoblewski@interia.pl
Sedan 1.4 Si 103KM 76kW
Ładniejsza Honda CIVIK, jedziesz jak po torach, na dwujce i małych obrotach szarpie, mógłby być cichszy na wysokich obrotach,po 75000 drobny wyciek z czujnika prędkości w skrzyni biegów. Myślę, że jazda tym samochodem może się spodobać. Elegancja angielska - Hondy zacięcie.
~dawid,dawid@pecet.com.pl
Sedan 2.0 Si Lux 136KM 100kW
Godny polecenia,ale niestety nie dotrzymuje kroku najmlodszej konkurencji(Golf IV TDI,A3 itd) w dzidzinie wyciszenia i spalania.Ale mimo to godny polecenia i nislusznie niedoceniany jako "drozszy Civic".Auto z brytyjska klasa o japonskim pochodzeniu(niezawodnosc!)
~MichalT
Sedan 2.0 Di 105KM 77kW
Nie polecam już bo marka ROVER nie istnieje i bedzie problem z częsciami, a \"angole\" sie wkoncu skonczą :), blachy rdzewieja ostro Sylwetka bardzo ladna, moim zdanie duzo ladniejszy od Hondy Civic z tamtego okresu, ale wyglad to nie wszystko...
~mateusz260@op.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Auto jest swietne mankament jedynie z widocznoscia do tyłu.Jak sie o nie dba to długo służy to nie jest sportowy charakter 111KM to zbyt mał na sportowa jazde.ludzie sie do niego przekonuja bo coraz wiecej jest ich na naszych drogach i wciąz przybywa.
Dziennik kosztów dla Rover 400 II Sedan
6,9
7,8
12,2
~Piter
Sedan 1.4 Si 103KM 76kW
Jazda bez zastrzeżeń, prowadzi się auto jak limuzynę. Silnik bardzo dynamiczny, przez co jazda jest bezpieczniejsza. Niewielkie spalanie paliwa średnio ok.7,5 l przy dość dynamicznej jeździe. Na trasie bez względu na prędkość nigdy nie przekroczy 7l.
Rover 400 II Sedan