Lista ocen Rover 400 II (114)

4,6
~serwacy82
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
jak na te lata silnik nie ustępuje konkurencji a nawet ja przewyższa. Niektóre nowe samochody są bez szans (Silnik)
3,9
~alwin
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
dynamiczny, ale ciut za głośny, lubi wysokie obroty (Silnik)
4,4
~pawel@e-niemiecki.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
auto w sumie kompakt a wygląda na klasę wyżej, wyposażenie jak w limuzynach, samochód ma to coś w sobie, następnym moim autem będzie też Rover, może tym razem 75
4,5
~Mario89
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
autko niebanalne jesli poprawnie eksploatowane to niezawodne ale trzeba zwracac uwage na niektore szczegoly i bedzie sluzyl dlugo i bez problemow POLECAM!!!
~grzegut@poczta.fm
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Bardzo dobre auto... za ta cene jest jedna z lepszych propozycji w swojej klasie. Zwlaszcze ze 4-lo letnie mozna kupic juz od 28 tys. Dla porownania Honda Civic ktora jest gorzej wyposazona kosztuje wiele wiecej... Polecam :)
3,5
~tgjurek@wp.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Samochód, którego trzeba się "nauczyć" aby był ekonomiczny - bardzo wygodny - jednak jak na taką moc jest bardzo wolny - trudno go rozpędzić powyżej 160 (właściwie to nigdy mi się nie udało - a miałem kilka okazji)
2,9
~ostry@net.e.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Jak na ten przebieg i niewiele stłuczek, to awaryjność jest zadziwiająca ! Kiepskiej jakości wykończenie - od lakieru (bardzo delikatny) po tapicerkę drzwi, która odkleja się od temperatury. Ogólnie bardzo delikatny - piękny samochód dla pięknej kobiety (ale z doświadczeniem rajdowym!)
4,2
~mirek - mail: krumir@op.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
słaby dół, ale w wyższych obrotach super , dość głośna praca silnika (Silnik)
~rudi
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
mało elastyczna ale daje rade trochę krótkie biegi ale tak po za tym to w pożadku (Skrzynia biegów)

Usterki Rover 400 II

Liczba wpisów: 15

Rover 400 II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,3
~piotr 69
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
Miałem lanosa 1,6 rover ok 1- 1,5 litra oszczędniejszy. Ceny części i napraw w normie. Poza serwisem oczywiście. (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )