Lista ocen Rover 400 II (166) - Całokształt

Na liście zabraknie 118 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~rover
Hatchback 2.0 Di 105KM 77kW
Kupiłem ten samochód w kiepskim stanie ale mimo to jeździ od 3 lat u mnie i nic się z nim nie dzieje. Nie ma żadnych poważniejszych usterek. Jedyny problem tego auta to korozja nadwozia, o dziwo podwozie jest nie naruszone. Jestem zadowolony Polecam.
~Sylwia
Hatchback 1.4 Si 103KM 76kW
Bardzo fajne auto dla kobiety za małe pieniążki. Gdy będziemy o nie dbać raczej nas nie zaskoczy. Zimne nie należy przeobrotowywać, na czas wymieniać płyny, oleje, świece (ISKRA LPG made in POLAND) - tanie i niezawodne, części tanie (oprócz amortyzatorów).
~Puszek
Hatchback 2.0 D 86KM 63kW
ogolna zintegrowana ocena to zasluzona 3+. W tym aucie ciezko sie zakochac, nie mozna go tez nienawidziec. Konstrukcja wiekowa, czesci nie sa tanie (mozna sie ratowac uzywanymi, polecam www.tomateam.pl), malo warsztatow wyspecjalizowanych w Roverach
~MichalT
Sedan 2.0 Di 105KM 77kW
Nie polecam już bo marka ROVER nie istnieje i bedzie problem z częsciami, a \"angole\" sie wkoncu skonczą :), blachy rdzewieja ostro Sylwetka bardzo ladna, moim zdanie duzo ladniejszy od Hondy Civic z tamtego okresu, ale wyglad to nie wszystko...
~mateusz260@op.pl
Sedan 1.6 Si 111KM 82kW
Auto jest swietne mankament jedynie z widocznoscia do tyłu.Jak sie o nie dba to długo służy to nie jest sportowy charakter 111KM to zbyt mał na sportowa jazde.ludzie sie do niego przekonuja bo coraz wiecej jest ich na naszych drogach i wciąz przybywa.
~Piter
Sedan 1.4 Si 103KM 76kW
Jazda bez zastrzeżeń, prowadzi się auto jak limuzynę. Silnik bardzo dynamiczny, przez co jazda jest bezpieczniejsza. Niewielkie spalanie paliwa średnio ok.7,5 l przy dość dynamicznej jeździe. Na trasie bez względu na prędkość nigdy nie przekroczy 7l.
~yahoo
Hatchback 1.6 Si 111KM 82kW
Jak na auto za niewielkie pieniądze i w tej klasie to jest rewelacja. Ciężko znaleźć auto, które mogłoby z nim konkurować. W dodatku rzadko spotykane beżowe wnętrze w tej klasie dodaje smaczku. I wcale się szybko nie brudzi.
~Michał
Hatchback 2.0 D 86KM 63kW
Ekonomiczny. Przy sensownej ekspolatacji (terminowe wymiany) niezawodny. Wygodny i przestronny, dobre wykończenia. Niska prędkość maksymalna (175km/h) Niestety dość dłośny przy prędkościach powyżej 120km/h
~Kacper1985
Sedan 2.0 Si Lux 136KM 100kW
Przyznam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony. Rover'a kupiłem szukając innego samochodu. Wszystko w tym samochodzeie jest bardzo dobrze przemyślane wykonane. Mimo upływu lat samochód robie duże wrażenie.
~witiaavia
Sedan 1.4 Si 103KM 76kW
fajne autko dla spokojnego przemieszczania się a nawet w dłuższe trasy, niezawodne, i dosyc ekonomiczne przy aktualnie rosnących cenach paliw-warto założyć instalację LPG-polecam -od roku jeżdże zaoszczędziłem jakieś 6000 pln