Lista ocen Rover 200 II (50) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 49 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rhos
Coupe 2.0 Turbo 200KM 147kW
Mam 175cm wzrostu i 95kg wagi.miejsca dla mnie jest pełno, pasażer z przodu jedzie również jak w buisness class:) z tyłu cudów nie ma,ale 2 przeciętne dorosłe osoby wchodzą bez problemu,na krótkim odcinku wiozłem z tyłu nawet 3 osoby i dramatu nie było:) problemem jest linia dachu,wysokie osoby po prostu mają mało miejsca na głowę,na szerokość i na nogi miejsca nie brakuje(auto rejestrowane na 4 osoby).Bagażnik jak na klasę auta spory - 2...
~fr3sh
Hatchback 1.4 GSi/Si 103KM 76kW
Samochód jest wielkości Focusa, Astry etc i ma porównywalną do nich ilość przestrzeni w środku. Z tyłu mogą jechać wysokie osoby. Nie polecam podróży powyżej 100km z trzema osobami na kanapie. Poniżej tej odległości nikt się nie skarżył;)
~Grzesiek
Coupe 1.8i 145KM 107kW
na miejscu kierowcy jest wspaniale, ale czasami tez jezdze na miejscu pasazera, a tam juz mi sie wcale nie podoba, troche za nisko jest deska rozdzielcza. ale.... czesciej jestem jako kierowca i mi sie bardzo podobie :)
~ReFLeX
Hatchback 1.4 GSi/Si 103KM 76kW
Rewelacja z przodu, z tyłu dobrze, choć parę centymetrów szerokości więcej i jazda z dwoma fotelikami i dobrze zbudowaną osobą dorosłą byłaby komfortowa również na długich trasach. Ogólnie i tak bardzo dobrze.
~wojtek o
Hatchback 1.6 GSi 112KM 82kW
Rewelacja. Nie ma słabych stron. Auto przestronne a przecież z zewnątrz nie jakieś ogromne. Kabina jest przestronna, dobrze wentylowana i elegancka, z inkrustacjami z prawdziwego drewna orzechowego (!)
~Maro
Coupe 2.0 GSi 136KM 100kW
Jak na coupe jest wielki!!! Z przodu przeciętna ilość miejsca, natomiast z tyłu całkiem wygodnie mogą podróżować 2 dorosłe osoby. No i bagażnik na pojemność 410L - normalnie jak sedan :)
~osiak1992
Coupe 1.6 122KM 90kW
Kierowca ma wiele miejsca, z tyłu mogą usiąść w miarę wygodnie osoby średniego wzrostu, jednak na dłuższe trasy nie jest to dobre rozwiązanie. Najlepiej siedzieć z przodu :)
~gsx1300r1@op.pl
Hatchback 1.6 GSi 112KM 82kW
Auto wydaje się nie duże a w środku naprawdę dużo miejsca. I z przodu i z tyłu. Bezproblemowo 4 osoby do 180cm mogą wygodnie jechać w dalszą podróż bez obaw uszkodzenia kręgosłupa ;)
~OKTIW
Coupe 2.0 Turbo 200KM 147kW
mam 95 kg i 186 cm no i na nozki troche ciasno za kólkiem z tyłu wejda tylko dzieci i to do 150 cm i 40 kg wagi heh ale kto kupuje to auto zeby wozic kogos z tyłu
Dziennik kosztów dla Rover 200 II
7,9
~olo_g-no
Hatchback 1.6 GSi 112KM 82kW
biorąc pod uwagę wiek to super. ekstra wykończenia. super welur. Troszeczkę wykonczenia materialem drewnopodomnym nie wytrzymują czasu i pękają.