: charakter ktorego nie maja inne male attka z tego roku
polecam :)
cztery nawet z malym plusem..naprawde dynamiczny silniczekchoc jestem przyzwyczajony do mocniejszych jednostek.. 1.8 ..2.0.. ale ten 1.1 w rowerku daje rade..wciaga wszystkie cieniasy toco uno a nawet wieksze auta.. nie psuje sie choc mam go krotki..to autko przejsciowe..czyli zastepcze:)
biegi maja ktorkie przelozenie.. wchodza gladko...wsteczny taki nawet dobrze wchodzi choc moglby lepiej:).. 5od 70km/h..eko tryb:)
poduszki troche miekkie..skacze prawie jak pileczka..ale dobrze sie trzyma drogi.. zawieszenie potrafi stukac.. ale jesli jest zuzyte ..
bardzo dobra..parkuje gdzie chce..zwazywszy iz jezdze wiekszym.. (Vectra).. i jest dal mnei krotrzy niz mysle:)
wszystko pod reka..oczywiscie nie ma tego zbyt wiele:) skromne autko miejscie o ladnym wygladzie i nie najgorzej wyposazone..wkoncu angielskka kultura:)w moim egzeplarzu..poduszka wspomaganie c.zamek z alarmem na pilota.. brakuje wl szybek ale korbki chodza miekko:) dam 4 choc jestem przyzwyczajony do lepszego standardu..ale jest ok:)
nie marzekam w lato...w zimie jeszcze nie wiem:)
z przodu mocne 4...z tylu nawet 2... malo malo ..ale wkoncu autko miejskie..choc mozna ustawic fotele optymalnie i pojedziemy :)
no troszke glosno a stuki potrafia przestaraszyc:P
5 w trasie ..6 w miescie.. mam zepsuty wskaznik paliwa ale milo nie zaskakuje :)6w miescie to normalka
szczerze mowiac...powiem wam cos.. kupilem go za bardzo niewiele..z ubezpieczeniem na rok.. a teraz po usunieciu drobnych usterek zytsam na nim z 1000zl min.. przy odsprzedarzy:)
ocena dobra ..sypia sie prawda..ale drobiazgi ktore mozna samemu naprawic..mechanicznie nie mozna narzekac naprawde
cale szczescie jeszcze mnei nie spotkalo nic zlego:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 L 60KM 44kW