Lista ocen Renault Vel Satis 2.2 dCi 150KM 110kW 2002-2006 (15) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~misioCG
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Jest bardzo dobrze, jednak BMW (mój wyznacznik) radzi sobie lepiej dlatego tylko 4+, poza tym bije konkurentów, można śmiało porównywać do BMW, mercedesa czy audi. Precyzyjny i wygodny, wystarczająco trzyma się jezdni, to jest limuzyna i zawsze będzie się wyginać na zakrętach i tak powinno być. duży plus za wspomaganie które jest delikatne jak w małym samochodziku na oponach rowerowych a jednocześnie daje kontrole nad autem i pewność nawet...
~aparatus@o2.pl
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Wspomaganie kierownicy bardzo dobre, skręt też. Zawieszenie to największe rozczarowanie jakie przeżywam w tym samochodzie. Źle wybiera poprzeczne nierówności, głośno i jakoś niepokojąco. Na garbach całe nadwozie się buja i mam wrażenie, że się rozpadnie. Bardzo to wszystko dziwne, bo Renault chwali się nowymi patentami w zawieszeniu, a tu gorzej od Lanosa.
~fan motoryzacji
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Jedna wada to tylko poduszki stabilizatora tylnej osi ale to wina naszych dróg a on jest ciężki.No ale jest na to sposób można kupić po 35 zeta to chyba nie jest wydatek.
~vel satis
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
małe dziury wybiera tak że się ich nie czuje, ale jak trafi się na większą to już sobie nie radzi, czuć ostre walnięcie, generalnie ustawione na komfort a nie sport...
~Matrach
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
układ jezdny bardzo dobry nawet jak na renault-jedynie co to oryginalne felgi nie nadają się na nasze drogi - wszystkie miały poważne wgniecenia.
~ Andrzej scooter@caiway.nl
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Wspaniale sie jezdzi tym autkiem.Opony 225 bardzo dobrze przytrzymuja Vel Satisa na drodze.Autko przeciez wazy swoje.(ok.1660 kg)
~Robert
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
tani w obsłudze a za razem bezawaryjny jak na nasze drogi -a wygoda nieporównywalna z niemcami
~VELlepiejNIE
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Komfortowy ale niestety delikatny i przez to bardzo awaryjny.
~openus
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Doskonałe tłumienie nierówności przy średnio-mikkim zawieszeniu.
~Cezary
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Nie jest źle, ale można było troszkę dopracować