Lista ocen Renault Megane III Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW 2008-2011 (20) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Nigdy więcej Renault.
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Auto jest dosyć komfortowe, układ kierowniczy chodzi lekko i chodzi z delikatnym opóźnieniem, ale to akurat nie jest sportowy samochód więc, można to nazwać kompromisem. Natomiast na wiekszych nierównościach szczególnie poprzecznych zawieszenie bardzo mocno dobija- nie mówie o przejezdzie 50 kmh przez spowalniacz - nawet na krótkiej jedynce potrafi dobić.
~PitchBlack
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Prowadzi się bardzo dobrze, zawieszenie zestrojone komfortowo a jednocześnie dobrze trzyma się na zakrętach. Wspomaganie elektryczne stawia odpowiedni opór ale nie za mocny. Czuć co się dzieje na drodze z autem.
~ser
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Trzyma się drogi doskonale, jeżdżę na 17\" alufelgach, sama przyjemność szczególnie w zimie na nowych oponach zimowych jedzie jak po szynach, kontrola trakcji włącza się przy najdrobniejszym poślizgu kół podczas przyśpieszania.
~agrafa
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Bardzo dobrze, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak to auto się zachowuje na drodze. Naprawdę jest wygodne i przewidywalne. Jeśli chodzi o ostrzejszą jazdę to Focus czy Mini są wyznacznikami i Megane jednak nieznacznie odstaje.
~Ryłek
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
To jest najsłabszy punkt każdego francuskiego auta tej klasy. Gdy tylko na jezdni pojawiają się dziury lub koleiny auto wpada w turbulencje. Po za tym hałasuje, a przecież jeździłem prawie nowym samochodem !
~oskaju
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Auto wyposażone w ESP i dobre opony prowadzi się pewnie. Trzeba mieć talent, żeby wyprowadzić to auto z równowagi z włączonymi systemami. Przyjemne resorowanie.
~sirkwdso68@02.pl
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
jak dla mnie bardzo dobrze auto super trzyma się drogi w każdych warunkach myślałem że zawieszenie będze bardziej miękkie ale taki nie jest co mnie zaskoczyło pozytywnie
~. R .
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Komfortowe resorowanie.Mozna bardzo szybko jezdzic z duzym poczuciem bezpieczenstwa.Wybija na koleinach, ale daje sie to latwo kontrolowac.
~ren_meg
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Jestem zadowolony. Auto dobrze trzyma się drogi. Wiadomo, zimą jeździmy spokojniej, więc nie mogę się doczekać suchej jezdni... ;-)
~gipuk
Hatchback 1.5 dCi 105KM 77kW
Przy pustym bagażniku, trochę go nosi. Przy gratach w bagażniku bardzo dobre prowadzenie.
Renault Megane III Hatchback