Lista ocen Renault Megane II Kombi (136) - Widoczność

Na liście zabraknie 116 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Andriu
Kombi 1.5 dCi 86KM 63kW
Na wszystkie strony dobrze widać. Długi tył w wersji kombi wcale nie przeszkadza - no może wymaga pewnej wprawy - ale po 6 latach to żaden problem.
~boloh@op.pl
Kombi 1.5 dCi 86KM 63kW
Z przodu słupki trochę przeszkadzają ale można się przyzwyczaić.Ja zamontowałem czujniki parkowania(mam sedana) bardzo mi się przydają -b.dobra rzecz.
~Francik
Kombi 1.5 dCi 105KM 77kW
nie mam większych zastrzeżeń, ale z przodu czasem przeszkadzają przednie słupki, z tyłu też mogłoby być lepiej (kombi), w sumie "4" jest optymalną oceną
~Tomasz Nowakowski
Kombi 1.5 dCi 105KM 77kW
Widoczność bardzo dobra, nie mam problemów z parkowaniem, idealne auto dla kobiety - zwłaszcza w beżowej tapicerce.
~Szybki
Kombi 1.6 i 16V 115KM 85kW
Dzięki pudełkowatemu nadwoziu widoczność we wszystkich kierunkach znakomita, lusterka wystarczającej wielkości.
~Qshaq
Kombi 2.0 i 16V 135KM 99kW
Nie mam zastrzeżeń. Widać wszystko i z każdej strony. Lusterko fotochromowe ułatwia spoglądanie na nie w nocy.
~Niezadowolony:(
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Choć szyby są małe, a samochód duży, to nie miałem nigdy problemu za zmieszczniem się nigdzie. Widoczność jest wystarczająca.
~VoorT
Kombi 1.5 dCi 105KM 77kW
Wlasciwie nie ma nic do zarzucenia. Widocznosc w kazdym kierunku jest super. Warunek - dobrze ustawic sobie fotel!
~Roch
Kombi 1.5 dCi 86KM 63kW
Jak na dosyć duże kombi całkiem dobra, chociaż przydałby się czujnik... Ale w momencie zakupu nie było tego w opcji.
Dziennik kosztów dla Renault Megane II Kombi
6,0
7,4
9,7
~Jacek
Kombi 1.6 i 16V 115KM 85kW
Mam 190 cm - jest problem z obserwacją wysoko umieszczonej sygnalizacji świetlnej. Kombi słaba widoczność do tyłu
Renault Megane II Kombi