Lista ocen Renault Megane I Sedan 1.6 e 90KM 66kW 1996-1999 (26) - Widoczność

Na liście zabraknie 29 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kamilloff
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Tutaj parę słów wyjaśnienia. Mimo, że Sedan jest dość długi to regulacja fotela kierowcy to majstersztyk! Jest tutaj 6 stopni regulacji wysokości fotela więc wzrost nie ma tutaj żadnego znaczenia. Każdy ustawi sobie tak aby widzieć dokładnie wszystko dookoła.
~kamilloff
~Maclaw
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Chyba jak w każdym aucie, trzeba się przyzwyczaić (chyba że się miało podobnej klasy auto). Ale raczej nie miałem specjalnych problemów z widocznością odkąd nim jeżdzę.
~IND
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
jak dla mnie super przy parkowaniu trzeba się troszke wysilić (nie widać maski ze środka) a co do tyłu to pozostaje wyczucie jak narazie mnie jeszcze nie zawiadło:)
~Gul
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
generalnie widoczność dobra, trochę gorzej do tyłu ( sedan), brak wycieraczki na tylnej szybie zatem cofając w deszczu trzeba bardzo uważać
~ghetto.pimp
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
oceniam dobrze, ale w sumie po paru dniach jazdy każdym autem do każdego się da przyzwyczaić i wszystko widać dookoła
~Tomaj
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Wszędzie dobrze ale nie do tyłu. Mi to nie przeszkadza, jeździ się do przodu a do tyłu zawsze cofam na lusterka.
~Reno to już moja marka!
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Przy manewrowaniu na parkingu trzeba mieć sporo wprawy gdyż widocznośc jest ograniczona, ale nie odbiega od aut podobnej klasy.
~Paweł omegga@irc.pl
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Tutaj sie nie rozpisze bo napisze ze jest bardzo dobrze. Dookola jasno i przejrzyscie
Dziennik kosztów dla Renault Megane I Sedan 1.6 e 90KM 66kW
8,0
9,7
~marco_j@op.pl
Sedan 1.6 e 90KM 66kW
Troche zbyt grube przednie slupki ograniczaja nieco widocznosc,ale ogolnie nie jest zle.
Renault Megane I Sedan